Spring naar inhoud

Ik ga in Rotterdam lopen zondag!!!

Niet gepland maar het gaat toch gebeuren, ik ga in Rotterdam lopen! Nee niet de Marathon maar gewoon 10 kilometer, het geluk wilde dat ik twee startnummers voor de 10 km won bij een actie van Sky Radio. In eerste instantie dacht ik er niet te kunnen zijn en had de nummers al aangeboden aan liefhebbers. Nu is alles anders en ga ik toch en oooohhh daar heb ik zin in. Zien hoe het hele marathon circus daar op volle toeren draait. Kan ik meteen zien of ik daar volgend jaar mijn hele marathon wil lopen..

Ik zie nu mezelf al bijna over de Coolsingel rennen!!!

de-marathon-5

Follow my blog with Bloglovin

Categorieën

Hardlopen

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

One thought on “Ik ga in Rotterdam lopen zondag!!! Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: