Spring naar inhoud

Mijn hoofd loopt vol

Mijn hoofd loopt vol, met hardlopen en alles wat daar bij komt kijken. Sinds zondag (lees You’ll never walk alone) staat mijn besluit vast, ik ga een Marathon lopen. Maar nu dat ik dat heb gezegd moet er wel wat gebeuren, nee ik hoef nog niet met een schema te beginnen. Ik wil denk ik de Marathon in het najaar lopen of toch voorjaar, nah volgend jaar dus. Maar waar wil ik hem lopen, New York of ergens heel ver weg gaat hem niet worden. Te duur dat gaat gewoon niet, wil ik ook niet. Maar waar dan wel, nog geen idee. Sevilla spreekt me erg aan omdat ik daar al eens ben geweest. Maar ook in het prachtige Schmallenberger Sauerland zoals Marloes (RJ Amsterdam) hem heeft gelopen spreekt me aan, kleinschalig. Of misschien in Italië waar Fabio de vriend van mijn schoonzus alle mooie marathons kent omdat hij die ook loopt. Kan ik daar meteen op bezoek, komt dat er ook eens van. Nou dat gaat dus alleen nog maar over waar ik hem wil lopen en daar ben ik nog lang niet uit.

IMG_0521

Nee ik heb nog nooit een Marathon gelopen maar heel gek, in je hoofd ga je dan toch al aan een tijd denken. De halve heb ik vorige maand in 1 uur en 3 kwartier kunnen doen, nee ik kan niet denken een hele is twee keer een halve marathon. Zo blijkt dat niet te werken. Maar onder de 4 uur zou dus “theoretisch” moeten kunnen. Wanneer moet ik beginnen met een schema, met welk schema, wat voor schema.

Ik moet in ieder geval wat meer lange afstanden gaan lopen en heb me gistereen ingeschreven voor de Halve Marathon van Eindhoven in oktober, nu al zin in.

Sinds zondag giert de adrenaline door mijn lijf, volgens mij als ik nu ga lopen dat ik 42,2 km verder pas stop.

Marathon, je loopt nu al in mijn hoofd de hele tijd!

Categorieën

Hardlopen

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

3 gedachten over “Mijn hoofd loopt vol Plaats een reactie

  1. Zoals ik op twitter al aangaf wil ik volgend jaar ook een marathon gaan lopen. na alle inspirerende verhalen ga ik proberen in te schrijven voor Rotterdam 2015. Kan ik mooi trainen in de winter. En als ik na Rotterdam de smaak te pakken krijg misschien nog wel een deelname aan de marathon in Eindhoven in 2015. Maar eerst maar eens de Vestingloop 2014 en de halve marathon van Eindhoven 2014 lopen……. 😉

    Keep on running…..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: