Spring naar inhoud

Wat een fijne (hardloop) week

Deze week, is al leuk en wordt nog leuker!!

Het begon al met Pasen, de Vestingloop Den Bosch had een “vind de Paashaas actie”. Wie de chocolade paashaas vond had meteen een paar Brooks Transcend gewonnen, dit deden ze twee dagen! De eerste Paasdag heb ik het vooral gevolgd via twitter en Facebook, de tweede dag zag ik de chocolade kip net voor mijn neus gevonden worden. Maar wat een lol was het!

Woensdag bestaan de Running Junkies Den Bosch één jaar, wie had dit een jaar geleden gedacht dat we met zoveel fijne mensen elke week zouden rennen. Woensdag avond gaan we het vieren, hoe? Ik heb geen idee, de eerste keer dat ik heb gezegd ik hoor wel waar ik hoe laat moet zijn!

En wat ik gisteren in de brievenbus vond van Wan, hoe leuk!!

wan

Vrijdag met school (waar mijn jongste op zit) een sponsorloop in het park bij mij om de hoek. Het park waar we vorig jaar de ParkRun hebben georganiseerd. Ik ga daar helpen, zowel de school helpen als Run2Day die ook ondersteund. EN uiteraard al die kids aanmoedigen.

Vrijdagavond, eindelijk de avond waar veel mensen samen komen die ik ken via Instagram. De running Crew Social Mile uit Arnhem, de Halfcrazyrunnerscrew (uit heel nederland) en dan nog heel veel losse mensen die ik via social media ken. Op vrijdag gaan die allemaal onder begeleiding van de Running Junkies door Den Bosch rennen en daarna de stad in en gezellig wat drinken. Ik heb al een mooie route in mijn hoofd!

Je gaat het hier allemaal lezen!

P.s. als je de facebook “like” button klikt blijf je voortaan op de hoogste als er nieuwe berichten zijn.

Categorieën

Hardlopen

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: