Spring naar inhoud

Running Walt Disney World, Florida The Sunny State

Op vakantie, dan wordt er uiteraard ook gerend. Nu ben ik twee weken in Amerika en om precies te zijn twee weken in Walt Disney World, Old Key West Resort. Ik ben hier al vaker geweest maar de keren dat ik hier was rende ik nog niet. Kilometers genoeg te maken, Walt Disney World is net zo groot als de gemeente Utrecht.

Als je kijkt naar alle mensen die hier op Disney rondwandelen zou je denken dat 90% van de Amerikanen hardloopt. Ze lopen echt allemaal op hardloop schoenen, alle merken zie je hier voorbijkomen, alle modellen. Als je dan van hun voeten naar boven kijkt weet je zeker, hardlopen doen ze niet. Voor hardlopen zijn de meeste ongeveer 100 kilo te zwaar. Over- en onderpronatie alle kanten op zeg maar. Ook heb ik al zwaarlijvige types in vol ornaat met dure sportspullen zien wandelen op een vreemde manier, ze lopen langzaam maar bewegen hun armen alsof ze heel hardlopen, weird.

Het hardlopen hier is wel wat anders dan thuis in Nederland, alleen de temperatuur al. Twee dagen geleden 5 km gedaan toen het 32 graden was, nog nooit zo’n zware 5 km gehad. Mijn einde van die 5 was bij het zwembad en dat was wel erg fijn, ook iets wat ik thuis niet heb. Nog een dingetje, trottoirs hebben ze hier ook niet echt, fietspaden ook niet. Wat dan wel, vreselijk mooie golfbanen met mooie paden voor de golfkarretjes. Als het zo warm is golft er niemand dus kan ik daar mooi overheen rennen. Als het zo warm is rent er trouwens ook niemand, nog geen jogger of runner gezien.

Ik ben nog even hier en zal nog wat kilometers maken, ik had de vestingloop slechter kunnen voorbereiden.

20140508-135316.jpg

Categorieën

Hardlopen

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

3 gedachten over “Running Walt Disney World, Florida The Sunny State Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: