Spring naar inhoud

Hardlopen, Af- of aankicken!

Net terug van twee weken vakantie in Disney World Orlando. Twee weken, hoor ik je denken gaat dat niet vervelen. Nou uhh nee we kwamen tijd te kort, we hebben niet alles gezien en gedaan. Maar voor ik kompleet over Disney World ga uitbreiden (wat ik overigens graag doe) gaat deze blog vooral over hardlopen.

wd058wdw201413374242909
Normaal loop ik 3 keer per week op vaste dagen over het algemeen. Woensdag (RJ avond), vrijdag en zondag. Daar wil best wel eens een keer een dagje bijkomen maar dat is niet vaak. In Amerika liep ik om de dag, dus één dag wel, één dag niet. De afstanden waren niet zo lang hoor, maar met 30 graden is dat niet zo raar. Ik heb niet meer als 8 kilometer gelopen, de meeste keren hield ik het met 5 kilometer voor gezien en plonsde meteen in het zwembad waar ik iedere keer mijn run eindigde… heerlijk.

Nu weer in Nederland en aan het werk, moet ik het weer doen met 3 keer in de week en het voelt als afkicken. Ik zou het graag willen aankicken dat ik 4 keer in de week kan gaan rennen. Toch eens kijken hoe dit in mijn sociaal- en gezinsleven in kan passen. 4 keer is toch echt wel fijn, rennen is fijn. wat is dat toch. Nog steeds snap ik het niet, nooit gesport en sinds het rennen. Wil niet anders, kan niet anders.

Gelukkig staat deze week de Vestingloop op het programma waar ik met heel veel bekende een mooi stukje ga rennen en hoop op een redelijke tijd, een PR zit er niet in denk ik maar je weet het maar nooit.

Categorieën

Hardlopen

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: