Spring naar inhoud

Vakantie rennen

Heel Nederland is of gaat bijna op vakantie. Vakantie in Nederland of ergens ver weg.  Zo ook ik, in mijn muziek verleden was dat dan ook je “hobby” niet meenemen. Een drumkit in je koffer is nou niet zo handig en als handbagage ach, ook niet echt een optie. Ik heb uiteraard wel eens wat drumstokken in mijn tas gestopt maar op het strand heb je daar vrij weinig aan, buiten het feit dat iedereen je aankijkt  met een blik van “wat zit die gast te doen daar in het zand” klinkt het ook voor geen meter. Nee een “drum” vakantie heb ik nooit gedaan.

Nu ik hardloop is dat anders, renschoenen mee of al aan. De meeste renschoenen zitten zo comfortabel dat je ze echt de hele dag als sneakers aan kan. Short en shirt in de tas en je hebt alles bij de hand. Wat is er leuker dan rennen door een onbekende omgeving en je te laten verassen door je nieuwe tijdelijke hardloopplaats.

Bijna ga ik op vakantie en dit keer in Nederland dicht bij de kust. Kamperen wordt het en het is 4 kilometer van het strand van Castricum, ik heb er zin in. En voor het kampeergedeelte hoop ik dat het heerlijk weer is, voor het loopgedeelte maakt het me niet eens uit. Op afstandmeten.nl heb ik de omgeving al verkend wat de leukste stukken zijn en ja ik heb er zin in.

Ik wil rennen door de duinpaden en langs het strand. Mezelf laten meevoeren door intuïtie en bij elke kruising niet nadenken maar gewoon doen. Je hoofd fris rennen in de zeewind, de bossen ontdekken.
ja ik wil rennen… eh ik bedoel op vakantie!

IMG_5493

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

One thought on “Vakantie rennen Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: