Spring naar inhoud

Getest- Yurbuds Inpire Pro

Lopen met Muziek dat is wat ik graag doe, muziek op mijn telefoon en gaan. Zo kwam ik tijdens de Almere City Run een deelnemer tegen die dat ook deed, muziek op zijn telefoon en 21 kilometer rennen. Deze man had alleen géén koptelefoon. Tip van mijn kant, zo maak je geen vrienden. Dus ik gebruik wel een koptelefoon en sinds een tijdje van het merk Yurbuds.

10568987_493437857459766_8880534182098227340_n

Iphone oordopjes vallen uit mijn oren tijdens het rennen, Urbanears hebben de standaard optie “kabelbreuk”. En zo zijn er best wat merken met nadelen. Een tijdje geleden kwam ik Yurbuds tegen. Yurbuds doen wat ze beloven, ze blijven zitten No matter what. Hoe hebben ze dat voor elkaar gekregen, Yurbuds noemt dat TwistLock. Ik kan het wel uitleggen maar onderstaand filmpje doet dat werkelijk veel beter.

En het is echt zo, ik ren wat af en ze blijven zitten, ook in de regen blijven de yurbuds gewoon zitten. Je moet er wel even aan wennen maar daarna voel je ze nauwelijks. Ze hebben nog wat fijne voordelen die het leven van een loper net wat makkelijker maken. De plug zit niet recht omhoog maar is geplaatst onder een hoek, dus als je je mediaspeler of telefoon in je zak frommelt (dat past meestal maar net) dan kan de plug er wat handiger bij. De bediening is compatible met de meeste telefoons en waterdicht, de vorm van de knopjes voel je zelfs onder je shirt goed genoeg om ze te gebruiken. Volgens mij rent iedereen met die kabels onder zijn of haar shirt. In de bediening zit ook een microfoon verwerkt en zelfs onder mijn shirt kon ik daar gewoon een telefoongesprek mee voeren. Ja ik test alles en belde tijdens het rennen iemand die toevallig ook aan het rennen was, was toch een soort hijger vs hijger gesprek 🙂

De Yurbuds worden geleverd met twee maten oordopjes dus dat zelfs Pieter van Vollenhoven er mee uit de voeten zou moeten kunnen. De draad is lang genoeg en raakt niet in de knoop. Ik kan er kort over zijn, mij bevallen ze prima en ik wil niks anders meer.

Wil jij lopen met oordopjes die niet uitvallen dan kun je zeker de Yurbuds aanschaffen, je vind ze bij de betere hardloopspeciaalzaken. Op Yurbuds.com vind je alle andere modellen.

 

Categorieën

Reviews

Tags

, ,

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: