Spring naar inhoud

“terugblik” Oktober 2014

Oktober was een fijne loopmaand met onder andere de Halve Marathon van Eindhoven, Halloween Run, de Hoka One Clifton test en ook niet niks voor mijn gedachte de aanmelding voor het RunnersWorld Dream Team. De Halve Marathon van Eindhoven daar heb ik natuurlijk al uitgebreid verslag van gedaan, HIER te lezen. Korte tijd later was het tijd voor de Halloween Run van Run2Day Nederland, hier blijkt maar weer dat Run2Day het hardlopen echt leuker maakt. In Den Bosch waar ik mee rende waren dit jaar ruim 120 aanmeldingen. Iedereen werd voorzien van een skull paint en kreeg ook nog een top Halloween running shirt. Met 120 zombies door de stad rennen is echt een unieke beleving. Hoe leuk om te zien dat mensen die de stoet zien aankomen blijven kijken en als de laatste renner dan “BOEHHH” roept ze toch nog schrikken. Het was een mooie avond die nog lang duurde door de afterparty. Volgend jaar weer hoor!! The devil in me Ook teste ik deze maand de Hoka One Clifton, dat was een beleving voor mijn voeten. Ik loop op best veel verschillende schoenen gewoon omdat ik schoenen tof vind (zo simpel is het eigenlijk). Sommige schoenen hebben dan mijn voorkeur voor bepaalde afstanden of ondergronden. De Hoka’s verraste me omdat het gevoel echt anders is dan alle ander merken die ik draag. Ze lopen licht, soepel en toch stabiel. Ik ga ze zeker aanschaffen dit jaar en zal er dan uitgebreid verslag van doen. Mijn tip, als je de kans hebt probeer ze eens uit. Hola One Clifton Verder heb ik mezelf aan gemeld voor het Runners World Dream Team. Dat wil niet zeggen dat ik daar in kom, maar ik hoop het wel heel erg. Ik moet afwachten tot 13 november. Duimen jullie mee voor me? Dat was in het kort oktober, op leuke plaatsen gelopen en weer leuke mensen ontmoet! November staat in het teken van de Zevenheuvelenloop, ook nieuw voor mij.   Happy Running

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

2 gedachten over ““terugblik” Oktober 2014 Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: