Spring naar inhoud

Heb ik allemaal kekke hardloop outfits, loop ik in het donker

Heb ik eindelijk een kast vol mooie loopspullen in alle kleuren en een kast vol schoenen, is het winter en loop ik in het donker. Niemand die het ziet en zeg nou eerlijk jij loopt toch ook in mooie spullen omdat ze gezien mogen worden. Tegen de tijd van het jaar dat het licht is als ik klaar ben met werken zijn die spullen al versleten. Nee zo erg is het allemaal niet hoor, maar man o man wat ben ik er weer klaar mee dat het elke avond zo donker is. De enige keer per week dat ik in het licht ren is in het weekeinde. Ik loop het liefste in het licht met de temperatuur dik boven nul, vind ik fijn en mijn lichaam functioneert tien keer beter.

Op instagram volg ik nogal wat mensen die aan de andere kant van de grootte plas verblijven en dan zie ik ze heerlijk rennen in een shirtje en een short. Ik hijs mezelf ik dikke tights en doe er een two-in-one short overheen omdat ik het anders te koud vind. De jas die ik aantrek werd bij aankoop al aangemerkt ‘die is wel heel warm hoor”, ja precies die doe ik aan met nog wat lagen er onder. Handschoenen, dikkere langere sokken en dan ga ik pas naar buiten. Nog net geen Buff tot net onder mijn ogen.

Als de zomer net voorbij is en ik loop door de herfst kan ik het nog goed hebben, nu met deze “winter” ben ik er klaar mee. Één keer lag er wat sneeuw en ijs, nou jullie hebben allemaal kunnen lezen hoe ik dat heb ervaren. Nee ik vind er niks meer aan, laat maar komen die lente. Mijn mooie loopspullen schreeuwen om daglicht en ik nog harder.

IMG_6712

Categorieën

Hardlopen

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

3 gedachten over “Heb ik allemaal kekke hardloop outfits, loop ik in het donker Plaats een reactie

  1. Haha. Grappig om te lezen. Gelukkig draag je wel de laagjes die nodig zijn. Ik hoop dat je ondanks de kou wel nog een beetje kunt genieten van het hardlopen. En geloof mij stiekem wordt er toch wel op je kleding gelet! 😉

  2. Nog 55 dagen en dan gaat de klok weer een uur vooruit! In combinatie met de steeds langer wordende dagen kan iedereen dan weer genieten van jou ‘kekke hardloop outfit’!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: