Spring naar inhoud

Update van het “valletje”

Voor wie mijn kleine ongelukje hebben gevolgd begin januari (lees hier) een kleine update.

Het einde komt hopelijk in zicht. Inmiddels alweer 4 keer bij de tandarts geweest en de hoektand is gerepareerd, wel een stukje korter dan hij ooit was. Deze week nog een keer naar de tandtechnieker om de nieuwe kroon definitief te laten kleuren en dan wordt deze er vrijdag op geplakt. Dan hoop ik bij de tandarts klaar te zijn.

Mijn lip heeft wat meer werk nodig, het bleek dat op de bewuste dag deze toch niet erg goed nagekeken was. Twee weken geleden kwam er nog een stukje tand van 3 mm uit. Dat voelde ik al zitten en heb het er toen zelf uitgehaald met een naald en pincet. Ik voelde een paar dagen daarna nog een stukje zitten en ben er mee naar de huisarts gegaan. Die heeft een echo gemaakt en er zat nog een stuk in van 7 mm!! Dat ze dat niet hebben gezien!! Goed de huisarts zou het er wel even uithalen, dat was geen pretje omdat het stuk al ingekapseld zat en er niet echt handig uitwilde. De huisarts werd zelf steeds bleker en moest hulp inroepen. Nu heb ik weer een hechting in mijn lip maar het stuk is er na een zeer pijnlijke behandeling uit, tevens wat splinters nog verwijderd. Op de echo was te zien dat er aan de voorzijde ook nog een stuk inzit. Als ik dit er uit wil hebben zal ik naar het ziekenhuis moeten. Vooralsnog zegt de huisarts als ik er geen last van heb, gewoon laten zitten.

IK kijk het even aan, aanstaande maandag naar de huisarts om de hechting er uit te laten halen. We zijn dan ruim 5 weken verder. Laat ik maar niks melden van de administratieve afwikkeling, Poeh dat is pas een verhaal.

Tip! Niet vallen

(foto laat het stuk tand zien, ter indicatie een 10 eurocent munt)

IMG_2483

Categorieën

Hardlopen

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

3 gedachten over “Update van het “valletje” Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: