Spring naar inhoud

Woensdag, ik word er vrolijk van!

Het is woensdag, en woensdag is de dag dat ik elke week met de Running Junkies ga rennen. Elke week kijk ik daar naar uit en elke week post ik ‘s-morgens al in de groep “we mogen weer” of iets van die aard. Waarom word ik daar zo blij van dan hoor ik je denken. Nou hardlopen met leuke mensen is echt super leuk om te doen, we lopen een uurtje of iets langer en leggen 10km of iets meer af. Wie voorop loopt bepaalt de route dus nadenken over een route hoef je zelf niet te doen, het tempo word van te voren bepaalt (we splitsen na een aantal kilometers in twee groepen met verschillende snelheden). Onderweg word er vrolijk op los gekletst over van alles en nog wat. Wat maakt het nu echt leuk, de mensen die elke week op komen dagen om mee te rennen. Elke week een redelijk vaste harde kern maar ook elke week nieuwe gezichten. Na afloop drinken we een biertje of wat anders met elkaar en vaak is er taart. Ik vind het top, ik word er blij van.

Is er nou geen hardloop crew bij jou in de buurt, trek je stoute hardloopschoenen aan en maak er zelf een!
Geloof me je krijgt er geen spijt van

IMG_4057

Woensdag is een topdag!!

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

One thought on “Woensdag, ik word er vrolijk van! Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: