Spring naar inhoud

Vrolijker worden door hardlopen

Normaal ren ik op vrijdagavond, zondag overdag en woensdagavond. Afgelopen week liep dat even anders, op woensdag liep ik niet de gebruikelijke 10 km maar wat minder. Op vrijdag lukte het niet om te rennen. Op zondag had ik 17 kilometer  willen lopen werden maar het werden er maar 2 door te laat gegeten spruitjes. Maandag werd ik wakker en had zo nergens zin in, ik heb echt wel leuk werk maar ik had zo enorm geen zin. Het was een lange dag, een zware dag. Die bitch uit de Snickers reclame was nog aardig in verhouding tot mijn status die dag. Op dinsdag was het niet veel beter en het leek alsof een verlate winterdepressie ineens keihard binnenkwam. Toch besloot ik dinsdagavond te gaan rennen omdat ik wist dat ik op woensdag niet zou kunnen rennen omdat er een bijeenkomst voor de Vestingloop op het programma stond. Na lang getreuzel en het bijeenzoeken van allerlei runners jewelry die overal verspreid lagen was ik klaar om te gaan.


Kilometertje warm lopen en ik kwam op gang, niet eens voluit had ik er toch een heerlijk tempo in zitten. Ik liep heerlijk en ben op een lang stuk van een kilometer helemaal voluit gegaan en daarna nog een paar kilometer uitgelopen. 10 kilometer en 51 minuten later was ik thuis en voelde me als herboren fit en fris in mijn hoofd! Ik was er echt oprecht vrolijk van!

Volgende keer als ik wakker wordt met echt helemaal geen zin, ga ik eerst maar eens hardlopen!

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

2 gedachten over “Vrolijker worden door hardlopen Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: