Spring naar inhoud

Review en winactie, SPIbelt Marathonbelt

Sinds kort ben ik in het bezit van een SPIbelt Energygels Marathonbelt. Deze heb ik de afgelopen weken getest en dit is een mooi moment om dit te delen met jullie. Ken je dat, je gaat lopen en van alles mee wil nemen? Onze vrienden van de trailruns hebben daar heel handige rugzakken in allerlei formaten voor waar ze hun komplete inboedel in kwijt kunnen. Ik echter loop het liefste met zo weinig mogelijk maar heb toch wel wat bij me. Uiteraard mijn telefoon waar mijn muziek opstaat, sleutels eventueel geld en wat gelletjes. Nu hebben de makers van hardloopbroeken nog nooit om de tafel gezeten met de telefoonmakers want op een of andere manier pas dat bijna nooit. Ik krijg vaak mijn telefoon nog wel in een zakje maar dan kan de koptelefoon er echt niet meer in, gevolg een hoop gedoe en in het ergste geval kabelbreuk. Mijn sleutel bind ik dan meestal aan het koordje wat mijn broek strakker maakt en een gelletje neem ik dan maar niet mee, waar moet ik het in hemelsnaam laten. Oh en niet te vergeten in deze tijd van het jaar, je gaat vaak nog weg met handschoenen aan maar na een paar kilometer doe je die weer uit en dan… waar laat je die?

SPIbelt_winnen

SPIbelt heeft daar een mooie en goede oplossing voor gevonden. Op het moment dat ik de verpakking opende was ik al verrast door de kwaliteit hoe de SPIbelt aanvoelde, er is gewoon goed materiaal gebruikt. Het is een kleine riem waar een buidel aan zit, deze buidel is op een handige manier gevouwen zodat deze groter wordt als je er iets in stopt zoals je telefoon. Je telefoon zit vervolgens rammelvrij in de buidel. Het kabeltje van mijn koptelefoon steekt door het einde van de rits, het stekkertje zit nog in de buidel op een veilige plek. Deze versie van de SPibelt heeft ook nog lusjes om gelletjes in te doen, ideaal voor je lange duurloop. De riem is van stevig maar prettig voelend materiaal gemaakt en volledig aan te passen zodat hij strak maar niet te strak zit.

De ultieme test was afgelopen week tijdens de halve marathon. Ik had mijn telefoon in de buidel en twee gelletjes in de lusjes. Volgens alle plaatjes op het internet heb ik mijn SPIbelt achterstevoren aan, maar dat vind ik prettig. Alle bagage zit dan aan de achterkant op je rug. Ik heb werkelijk 21, 1 kilometers de SPIbelt niet eens gevoeld, niets rammelde of verschoof van zijn plaats. Ik heb tijdens de halve marathon maar een gelletje gebruikt en dat kon ik soepel tijdens het lopen er uit halen. Ik ga zeker mijn marathon lopen met deze belt, ik zou niet weten waar ik anders alles moet laten.

Denk je nu ik wil ook een SPIbelt, dan heb je geluk ik mag er namelijk één weggeven.

 

Wat moet je doen, simpel

1 – Like mijn Facebook pagina
2 – Like SPIbelt op Facebook
3 – Laat mij weten in de comments hieronder of via Facebook waarom jij deze SPIbelt wil winnen.

De actie loopt tot en met volgende week donderdag en op vrijdag 27 maart maak ik de winnaar bekend.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd toch is de review mijn eigen mening.
Je gegevens worden nergens opgeslagen maar zorgen ervoor dat er geen spam binnenkomt.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

32 gedachten over “Review en winactie, SPIbelt Marathonbelt Plaats een reactie

 1. Ik ben een vrouw en een vrouw sleept altijd veel mee, zo ook bij het hardlopen. De reden waarom ik de SPIbelt zou willen winnen is zodat ik een fijn plekje heb voor mijn banaan, sleutels, telefoon en wat ik nog allemaal mee sleep tijdens mijn runs!

  Groetjes Ivy

 2. Met een rugzak de marathon van rotterdam lopen.. daar ligt helemaal geen modder.en dan sta je toch een beetje voor aap :)…maar ik wil natuurlijk wel al mijn gelletjes meenemen onderweg.. en mn telefoon voor noodgevallen.. en mijn broekzakken zijn simpelweg niet zo groot.. Daarom is de SPIBelt voor mij de ideale oplossing om Rotterdam mee te lopen.. en ik kan Mari na afloop vertellen hoe het was.. als voorbereiding op zijn A’dam Mton 🙂

 3. Ik heb al een poos een SPIbelt en ben er heel tevreden mee. Als ik met het OV naar wedstrijd ga, heb ik iets om mijn waardevolle spullen in stoppen die ik liever niet achterlaat in de kleedruimte of het tassendepot. Gelletjes gebruik ik niet, omdat ik daar een sterk hongergevoel van krijg en dus bij mij averechts werkt.

 4. Wow die spibelt lijkt me lekker zitten met lopen. Die zou ik willen winnen!!
  Voor bij t hardlopen en wandelen fietsen bergwanden enz enz
  Ik hoop dat ik m win!!

 5. 12 April loop ik mijn eerste marathon 🏃in Rotterdam .
  Nu ben ik al bekend met de SPIbelt,het in mijn loopmaatje geworden,laat mij nooit in de steek!
  Maar de SPIbelt Marathon heb ik nog niet…zou toch fantastisch zijn als ik deze met mij mee mag dragen tijdens de 42,195km!

 6. 12April loop ik mijn eerste marathon 🏃 in Rotterdam. Nu ben ik al bekend met de SPIbelt, het is mijn loopmaatje geworden. De SPIbelt Marathon heb ik nog niet. Zou toch fantastisch zijn als ik deze met mij mee mag dragen tijdens de 42,195 Km!

 7. Mari!!!!
  Gaaf dat je de SPIbelt getest hebt, door je blog ben ik helemaal warm gemaakt om hem ook te hebben!
  Tijdens de marathon van Rotterdam (die ongetwijfeld errug zwaar gaat worden) heb ik natuurlijk power- gelletjes nodig die me er doorheen gaan slepen! Zonder de belt zal ik ze in mijn broek moeten proppen en dat is niet comfi 😉 Ook door Cas’ z’n slechte ervaringen met zijn belt van de decathlon (zie onze fb-pagina) ben ik op zoek naar iets van betere kwaliteit.
  Liefs!

 8. Ook ik loop het liefste met zo min mogelijk meuk om het lijf. Maar waar laat je al die spullen? Handschoentjes, snack, vocht, etc. Dit is de voornaamste reden voor mij om geen lange afstanden te lopen In de zomer. Nu kan ik nog wat kwijt in mijn jasje (fijn is anders) maar straks… Ik hoop dat dit de oplossing is.

 9. Leuke winactie!

  Ik heb zelf de SPIbelt XL, maar dat komt meer omdat mijn telefoon van behoorlijk formaat is en deze niet in de normale versie past. Echt hele lange afstanden loop ik nog niet en ook gebruik ik geen gels, dus de winactie laat ik aan me voorbij gaan en gun ik iemand die het vast beter kan gebruiken dan ik 🙂

 10. Ik heb de kleine versie voor mijn telefoon tijdens het hardlopen! Ben er zo blij mee! Je voelt hem echt niet en de iPhone 6 past er ook gewoon in! Maar ik zou toch graag een maatje groter willen inclusief de bevestiging voor de rugnummer. Maar waar hij ook reuze handig voor is, is wanneer ik van de zomer naar een festival ga! Heerlijk zonder tas, 9 van de 10 keer geen zakken… spibelt om, sleutel, geld en andere kleine dingetjes erin en feesten maar!

 11. Ik zou graag in aanmerking willen komen voor een SPIBELT omdat een super product is. Ik heb er een voor mijn mijn ipod te vervoeren. Maar ik zou er graag nog een willen gebruiken om spulletjes voor mijn hondje Pepper mee te nemen . Zij is 25 maart 14 maanden en loopt inmiddels al weer een keer in de week 5 km hard. Ze vind het echt geweldig om mee te gaan op zondagochtend als mijn man ik met haar gaan hardlopen. Het wordt nu wat warmer dus zou dit een uitstekende manier om wat water voor haar mee te nemen. Pepper is een West Highland White Terrier die op zondagmorgen bij heel veel mensen een glimlach op mensen hun gezicht tovert.

 12. Leuke actie, Mari!! Ik wil hem graag winnen omdat ik nu een ‘echte’ hardloper wil worden met een hardloophorloge, SPIbelt en een goed trainingsschema. Zodat ik er tijdens de marathon in New York helemaal voor kan gaan!

 13. Hi rockende runner 🙂

  Wat een fijne review om te lezen! Natuurlijk volgde ik jou al een heb ik snel spibelt zelf ook gelike. . Waarom ik de spibelt graag zou willen winnen?

  Simpelweg waarom iedereen hem wilt! 🙂 nee ff serieus. . Om tijdens duurloopjes je rotzooi mee kunnen nemen zonder dat je na moet denken welke broek met zakjes je nu aan moet trekken zodat alles mee kan.. jup ben een vrouw en ook met hardlopen moet van alles mee 😉 en het me handig lijkt om de gelletjes mee te nemen, ik begin steeds meer een echte hardloopster te worden met de allereerste halve marathon in het vooruitzicht.. en hij is gewoon erg trendy en hoe gaaf is het om te kunnen vertellen dat ik hem van een echte rockende runner heb gekregen 😉

  Mari keep up the good work! En zie je op insta!

  Groetjes Rianne

 14. Net al op facebook gepost maar doe het hier graag nog een keertje:
  Dat ziet er goed en handig uit. Lekker compact voor het trailrunnen, geen rammelende of hopsende spullen rond je middel maar goed en prettig ingesnoerd. Bij een wedstrijd nog voldoende ruimte en bewegingsvrijheid om het startnummer er net boven te spelden. Wil hem wel proberen in de Koning van Spanje trail begin mei, als ie 37 km blijft zitten is het een blijvertje.

 15. Zowel tijdens hardlopen als bij gewoon wandelen zeer handig. Ik gebruik altijd “een gewoon heuptasje”. Ooit eens bij een budgetsupermarkt gekocht. Voldoet wel, maar het zit niet lekker. Ik dacht trouwens dat de SPIbelt alleen in felle kleurtjes verkrijgbaar was (heb weleens foto’s voorbij zien komen). Ik ben aangenaam verrast.

 16. Ik wil graag veel bij mij hebben tijdens het hardlopen, maar niet de last voelen. Ik denk dat de SPIbelt hiervoor ideaal is. Hiermee kan ik mijn gelletjes, sleutels en drank kwijt zonder er last van te hebben tijdens het lopen. Doe mij die prijs maar graag!

 17. Dit klinkt ontzettend handig! Als ik win maak je niet alleen mij, maar ook mijn vriend heel blij, want hij moet mijn spullen altijd dragen. Alle mooie running broeken hebben amper of geen zakken! Om die reden niet meenemen wat je nodig hebt is natuurlijk niet handig, dus met een SPIbelt kan ik weer een niveautje omhoog met mijn trainingen. Go go go!

 18. Wow! Dat klinkt echt veelbelovend, die spibelt!
  Van alles mee kunnen nemen, zonder dat het heen en weer rammelt…
  Zou ’t echt waar zijn? Ik hoop het! 🙂

 19. Ik doe graag mee, super handig om je telefoon en andere waardevolle spullen in op te bergen tijdens het rennen, ik doe graag mee.

 20. Ik maak graag een kans op de SPI belt, nee ik loop nog geen halve marathon, zo ver ben ik nog niet; wel al een paar keer 10 km wedstrijden gelopen en ontdekt hoeveel kleine spulletjes je toch bij je moet hebben EN dus ergens moet laten. De SPI belt lijkt me hiervoor een geweldig hulpmiddel!!!

 21. Lieve Mona,

  Sinds een paar jaar heb ik een heerlijke manier gevonden om mijn vrije tijd door te brengen. Dan trek ik mijn hardloopschoenen aan en de voordeur voor een paar uur achter me dicht. Het loopt best lekker zo. Af en toe op een avond, op een zondag morgen met
  vrienden of soms bij een georganiseerde trail. Het liefst elke week een beetje langer en verder.
  Maar hoe vaker ik loop, hoe vaker ik ook iets mis. Wat precies is moeilijk om te beschrijven. Eigenlijk zou ik mijn ervaringen het allerliefst willen delen. Ik mis een echt maatje dat altijd met me mee wil op de momenten dat ik daar behoefte aan heb.
  Ook zou ik anderen graag mee willen laten genieten van de avonturen onderweg, bijvoorbeeld door mooie foto’s. Nu mis ik vaak de goede timing daarvoor.

  Ik loop soms samen met mijn te-klein-voor-alles-wat-ik-mee-wil-nemen-belt. Als ik daar eindelijk mijn telefoon uit heb geprutst dan is die al per ongeluk uit gedrukt of ik ben al weer voorbij dat ene mooie shot gerend. Op andere dagen loop ik met mijn te eenvoudige Camelbak zonder handige vakjes of zakjes. Die doe ik dan even af zodra er een goed fotomoment lijkt te naderen. Om dan net op dat ene punt te ontdekken dat de telefoon al weer op standby staat.
  Teleurgesteld van de gemiste kansen ren ik dan verder naar huis in de hoop dat de foto’s net zo mooi zouden zijn geweest als de herinneringen aan de tijd onderweg.
  Na enige twijfel heb ik toch besloten om jouw hulp te vragen. Weet jij een manier waarop ik nog fijner zou kunnen lopen en dit aan anderen zou kunnen laten zien?
  Alvast bedankt voor je advies.
  Sportieve groeten,
  Christian

 22. Geweldig!!! Die zou heel goed van pas komen bij evenementen! Ik heb 2 halve marathons gedaan, en wil nu verder. Dan zijn niet altijd vrienden die meegaan waarbij ik mijn spullen kan achterlaten en kluisjes zijn ook niet bij alle loopjes te vinden, dus dan is dit echt ideaal!! #duimen

  groetjes,
  Danielle
  danielle_noord@kpnmail.nl

 23. Deze review heeft me overgehaald. Voornamelijk handig als het weer warmer wordt. De meeste van mijn winterse hoodies hebben her en der wel zakjes, maar uiteraard nooit genoeg, en die lekkere zomerse T-shirtjes en tanktops hebben helemaal niks waar ik iets in kwijt zou kunnen. Ik was een beetje sceptisch over het rammelen en dergelijke, maar vertrouw op jouw leuke verhaal! Ik win deze Spibelt graag.

 24. Omdat het een top ding is! Helaas is de mijne aan vervanging toe… Zeker nu Rotterdam eraan komt wil ik eigenlijk gewoob een nieuwe. Echter probeer ik nu zoveel mogelijk geld te besparen en alles te sparen voor de marathon van NYC.

 25. Zo lastig om al die onmisbare spullen mee te slepen. Dit is de perfecte oplossing. Ik zou er superblij mee zijn, want ik los er echt een probleem mee op.

 26. Leuk! Ik kan hem heel goed gebruiken! Heb in de zomer geen zakjes in mijn shirts en tights; altijd gelletjes overal zitten; in mijn bh en onder mijn broekspijpjes. Altijd een beetje beschamend om die tevoorschijn te halen. Nog erger als je de lege zakjes niet kan weggooien en je ze weer trug stopt; terwijl je die dingen nooit helemaal leeg krijgt…. een spibelt zou hier een heel goede uitkomst voor zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: