Spring naar inhoud

De Vestingloop 2.0 dat doen we samen

Nog twee dagen en dan is het tijd voor de Vestingloop in Den Bosch. Weken lang ben ik hier al mee bezig, niet zozeer met het lopen van aanstaande zondag maar om te proberen er een zo leuk mogelijke dag van te maken. Voor het eerst hebben we in Den Bosch een Cheering Point en dat moet echt een feest worden. Dat doe ik uiteraard niet alleen maar dat doen we met heel veel mensen samen. Samen hebben we de officiële parcours verkenning runs begeleid.Voorpret met het maken van aanmoedigingsborden heb ik al gehad. Contact met Organisatie, lopers en heel veel Social Media touch points hebben we in de afgelopen weken gehad. We hebben de Krant meerdere keren gehaald en alles lijkt mee te zitten, het weer ziet er goed uit. De Locatie is Top, alle afstanden komen er twee keer langs zodat we iedereen in het begin en aan het einde van de wedstrijd zien.

Brabants dagblad

Ik zou bijna vergeten dat ik zelf ook 10 kilometer ga lopen, het is op die dag een soort bijzaak geworden lijkt het tot nu toe. Dat zal zondag toch anders zijn als ik waarschijnlijk toch weer gefocust sta aan de start. Naar mijn idee heeft de Vestingloop nog nooit zoveel geleefd in de stad, maar misschien is dat vooral in mijn hoofd zo. We gaan het zien zondag, als je die dag in Den Bosch bent denk maar eens aan alle vrijwilligers die er proberen een geweldige dag van proberen te maken.

Maandag lees je hier mijn ervaringen.

Keep on running in a free world, en zondag in Den Bosch

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

12 gedachten over “De Vestingloop 2.0 dat doen we samen Plaats een reactie

  1. Ik ben benieuwd zondag, zowel naar de cheeringzone als het nieuwe parcours. Heb jaren geleden de Vestingloop al een sgelopen maar de laatste jaren kwam het nooir uit met de familieagenda nu eindelijk weer wel een keertje dus meteen ingeschreven. Zin in die 10km en wie weet zien we elkaar nog even! Mocht dat niet zo zijn alvast succes zondag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: