Spring naar inhoud

Eten en een druk (sport) leven

Je hebt weer eens geen tijd om te koken voor je gaat sporten dus eet je maar weer een boterham als je terugkomt. Een terug kerend verschijnsel bij veel mensen die sporten, het eten schiet erbij in terwijl het juist zo belangrijk is. Inmiddels hebben jullie wel door dat ik hardlopen leuk vind denk ik. Best een understatement ik vind hardlopen en alles er omheen meer dan geweldig. Maar wat ik ook echt leuk vind om te doen is koken al is er soms te weinig tijd. De laatste tijd veel sporters gesproken die ook niet goed eten door tijdgebrek. Op mijn laatste post over eten heb ik ook veel reacties gehad dat het eten bereiden vaak moeilijk in te plannen is.

Kook5daagse

Een paar weken geleden werd ik gevraagd voor de kook5daagse en was meteen enthousiast, nu hoor ik je denken kook5daagse wat is dat dan. Nou dat kan je onder in het filmpje zien, dat filmpje zegt meer dan 100 woorden. Ik ga er aan mee doen en ga mijn ervaringen delen, ik verwacht dat er meer tijd over blijft zodat je door-de-weeks  snel je hardloopschoenen aan kunt trekken. Uiteraard is het niet alleen voor de hardlopers onder ons, maar ook de vaders en moeders met kinderen die moeten sporten op verschillende tijdstippen.

Ik start op 30 mei met mijn kook5daagse en laat jullie uiteraard weten hoe ik dat ga beleef.

Keep on running in a stress free world.

photocredits: on a hazy morning

Categorieën

Hardlopen

Tags

, , ,

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

20 gedachten over “Eten en een druk (sport) leven Plaats een reactie

  1. Mealprepping werkt prima voor mij, ik kook maar één keer per week.

    Andere opties: musclemeat, doormeal of ox nutrition

  2. Wat leuk zeg!
    Ik ben erg benieuwd naar je belevingen 🙂
    Zelf vind ik het koken inplannen niet zo’n probleem, maar meer de tussentijd dat ik het eten laat zakken waardoor ik toch best laat naar buiten ga!

  3. vanaf vandaag ga ik je volgen (en even teruglezen wat er tot nu toe zo’n beetje is gebeurd) succes! Misschien heb ik wat aan jouw ervaringen, ben benieuwd!

  4. Je recepten zien er alvast heel goed uit; ik zit om 11 uur ’s morgens watertandend achter m’n scherm. Het hele idee spreekt me ook bijzonder hard aan trouwens. In mijn geval niet vanwege sporten in de avond, maar vanwege de gezinsspits. Dan is preppen ook wel ideaal denk ik. Ik ga het eens laten borrelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: