Spring naar inhoud

Is het net als fietsen?

Voor iedereen die het begin van mijn blog heeft mee gemaakt weet waar de naam van Rocker tot Runner vandaan komt. Ik heb jaren enorm fanatiek gedrumd in verschillende bandjes. Bijna 3 jaar geleden ben ik daar noodgedwongen mee moeten stoppen door een schouderblessure. Na een avond stevig drummen ergens in het land kon ik de volgende dag mijn jongste zoon niet meer optillen van de pijn. Op het moment dat ik hier eindelijk mee naar de huisarts ging wist ik eigenlijk wel dat het mis was. Een operatie zou uitkomst moeten bieden helaas was dit niet het geval en drummen op het niveau wat ik graag wil zou niet meer kunnen. Dat was een zware dobber en dat heeft er destijds flink ingehakt.

Rocker-tot-runner

Inmiddels is de Runner in mij volledig naar boven gekomen en heb met het niet kunnen Rocken aanvaard. Toch gaat het bijna gebeuren dat ik nog een keer het podium opkruip, het bedrijf waar ik werk bestaat 25 jaar in Nederland en daar komt een groot feest. 3 Jaar geleden, hadden we ook een feest en daar is een gelegenheidsbandje ontstaan wat superleuk was. De organisatie had bedacht dat gaat Mari weer regelen en wilden geen nee horen als antwoord. Uiteraard wilde ik hier graag aan meewerken en als gevolg sta in nu aan de vooravond van een avondje repeteren en dan aanstaande zaterdag het podium op.

In mijn hoofd ben ik nog steeds drummer. Nu maar eens ontdekken of mijn rechterhersenhelft nog steeds met mijn kleine linker teen communiceert als ik achter de drumkit kruip. Fietsen verleer je toch ook niet?

Keep on Rocking and Running in a free world.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

2 gedachten over “Is het net als fietsen? Plaats een reactie

  1. Fietsen verleer je inderdaad niet. Ik denk dat de communicatie nog wel goed gaat, maar misschien haal je het snelle ritme van vroeger niet meer en heb je wat minder kracht. Ik speel zelf onder andere accordeon en weet inmiddels dat de snelheid uit je vingers wel kan verdwijnen als je het niet bijhoudt.
    Als je het bij rustige nummers houdt, gaat het vast prima! Succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: