Spring naar inhoud

Steel de show tijdens de van Dam tot Damloop

Loop jij de van Dam tot Dam en wil je de show stelen overdag of zelfs bij de Damloop by Night? Gisteren was ik bij de Introductie van de Nieuwe Nimbus 17. Ik had al eerder met de Nimbus 15 van Dam tot Dam kennis gemaakt, twee jaar geleden en heb daar vele kilometers op gelopen met veel plezier. De Nimbus 17 is echter een heel ander verhaal in vergelijk met de 15 versie. Stabiel, ondersteunend en disco waardig door de opvallende reflecterende details.

Asics_Nimbus_17_DtD_mens_licht copy

Voor de 31e editie van de Dam tot Damloop heeft hoofdsponsor ASICS een limited edition van de Gel-Nimbus runningschoen ontwikkeld. Deze (neutrale) schoen is een opvallende variant van de Gel-Nimbus 17. Het bovenwerk van de limited edition is niet alleen voorzien van enkele Dam tot Damloop 2015-details, maar er is ook de bijzondere “Iridescence”-technologie in verwerkt. In de schoen is een aantal reflecterende elementen opgenomen in het bovenwerk, zoals de striping, het jaartal 2015 op de hak en de vetergeleiders op de tong. Door de bijzondere “Iridescence”-technologie die in de schoen is verwerkt, verandert het bovenwerk van kleur als het licht van een andere hoek op de schoen valt. Met het oog op de Damloop by night zijn dit mooie, functionele details die de zichtbaarheid en veiligheid in het donker verhogen. Andere opvallende details zijn de speciale inlegzool met Dam tot Damloop logo en vermelding van de datum op de vetereindjes.

Asics_Nimbus_17_DtD_mens

Ik vind de schoen er super cool uitzien en als je dan nog een licht er op schijnt, dan komt het wow effect pas echt los. De Nimbus is er in een heren en dames versie. Ik ga hem in ieder geval uitgebreid testen kom erop terug. De schoen is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij Run2Day en de ASICS Flagship Store.

Keep on shining in a free world.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

4 gedachten over “Steel de show tijdens de van Dam tot Damloop Plaats een reactie

  1. leuk verhaal, ik ben erg benieuwd hoe ze lopen. helaas net al nieuwe hardloopschoenen gekocht dus ik zal ze niet snel kopen. maar ik kijk uit naar de review over de schoenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: