Spring naar inhoud

Op bezoek in de Flagship Store in Amsterdam

Afgelopen dinsdag mocht ik met enkele andere toffe mensen op bezoek komen in de Asics Slagschip store in Amsterdam. Na een relaxte treinreis vanuit Den Bosch en een wandeling richting Vondelpark (daar is aan het begin de store gevestigd) werd ik hartelijk ontvangen door de mensen van Asics en kon kennis maken met de andere gasten. Leuke mensen zoals Laura (runninglau) en Anneloes (Redactie van Girls Love 2 Run) waren ook ruim op tijd aanwezig. Ik had ook het geluk om de Asics Nimbus 17 van Dam tot Dam editie al aan mijn voeten te doen, jullie weten inmiddels wel dat ik een schoenenfreak ben dus tof om deze schoen al te zien voor dat hij in de winkels lag. Na een korte algemeen introductie werden we bekend gemaakt met de Asics Foot ID waar ik een latere post op terug ga komen. Waar het op neer komt is dat er een uiterst nauwkeurig beeld met digitale info van jouw voet en looppatroon uitkomt. Met deze info kun je uiteraard de perfecte schoen voor jou vinden. Ik heb de Foot ID nog niet gedaan maar zodra ik mijn voeten in de black box heb gehad, ga ik de info delen.

FOOT_ID_rocker_tot_runner

Als tweede werd de Asics Expert Club geintroduceerd, wat Asics hier mee wil bereiken is JOU input. Ze willen heel graag horen wat de gebruikers van hun producten vinden en die info gebruiken om nog betere spullen te maken. Je kunt vrijblijvend inschrijven op de Expert club en je aanmelden om gear te testen, maar ook blijf je op de hoogte van nieuwste events en je kunt op dit moment zelf een event aanmaken en een surprise box winnen, hoe cool is dat.

Hierna werden we nog heel even door het Running Lab meegenomen, in het Running lab is het mogelijk om een aantal testen te ondergaan. In totaal zijn er 6 testen en dat levert een kompleet beeld op van jouw conditie, lenigheid, en nog veel meer. Info waar je echt wat aan hebt. Stel je wil op hartslagzones trainen dan moet je ook weten wat je omslagpunt is, dit kom je hier onder andere te weten.

Na het Running Lab gingen we onder begeleiding van de Atleetfabriek een training doen in het Vondelpark. Ruben onze trainer pakte het goed aan en er werden spiergroepen aangedaan waar ik niet eens het bestaan van wist. Potverdikkie, nu twee dagen later weet ik waar ze zitten. Dikke spierpijn, blijkt maar weer dat ik teveel ren en de andere spiergroepen vergeet. Core stability is echt wel belangrijk als je verder en sneller wil lopen, voor mij echt een aandachtspunt wat ik met de marathon in het vooruitzicht echt moet oppakken. Maar de training was wel echt te gek, met veel plezier een interval in het Vondelpark gerend. Het was warm maar uiteindelijk geeft het ook wel een kick als je diep gaat. Nog even een cooling down en weer terug naar de Store. Daar even opgefrist en een hapje eten om uiteindelijk heel laat weer in Den Bosch aan te komen.

atleetfabriek_rocker_tot_runner

Ik heb op deze dag heel veel echt goede info gehad van wat Asics nog meer doet. Ook ontdekt dat ze de lopers veel meer willen betrekken om kick ass spullen te blijven maken.

Happy Running

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

11 gedachten over “Op bezoek in de Flagship Store in Amsterdam Plaats een reactie

  1. ik ben zelf zeer tevreden over de Foot ID door de Asics Flagshipstore Amsterdam. In andere winkels had men bij het aanmeten niet ontdekt dat ik overproneerde, en bij Asics wel. Zoveel dat men me de Gel Foundation 11 aanbevool. En guess what: geen knieblessures meer sindsdien. Supertevreden!

  2. Wat leuk om te lezen! Het Running Lab lijkt mij ook heel interessant! Wellicht dat ik dit ook eens ga doen. Ik ben wel benieuwd naar de uitslagen van de testen die zij daar uitvoeren.

  3. Wat ontzettend leuk om te lezen. Ik ben heel benieuwd naar meer info wat het allemaal precies is en wat je nog meer hebt gedaan. Kun je je gewoon opgeven als testpersoon? Ik lees ook altijd de blogs van runninglau en vind het supervet wat jullie doen. Ik zou ook graag meer bloggen en dat soort dingen doen wat je vandaag hebt gedaan.
    Ik zie uit naar je volgende blogs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: