Spring naar inhoud

Week 5 uit het marathonschema in beeld

Het was een hele warme, zeg maar hete week. Ik ga proberen elke week een korte update in beeld te maken. Week 5 uit mijn Marathon train zit er weer op, het werden 4 trainingen inplaats van 3 ondanks het hele mooie weer. Reden was natuurlijk dat ik lekker in Amsterdam mocht rennen bij Asics, hier kan je dat nog eens terug lezen.

Vorige week zondag liep in nog in het altijd gezellige Empel en afgelopen zondag in een van de mooiste natuurgebieden rond ‘s-Hertogenbosch. Op woensdag heerlijk met de Running Junkies met een aangepaste route langs het water, waar we ook allemaal in belanden uiteindelijk. Ik loop niet altijd maar doe ook wel eens wat anders al denkt mijn omgeving wel eens anders. Zo ook deze week, ik heb gewoon een fulltimebaan en daarnaast was er deze week genoeg te doen. Fietsje repareren, lekker in de tuin aan de slag en heel veel in het buitenbadje met mijn voeten. Zondagavond dan ook maar weer eens mijn hardloopklerenkast opgeruimd, was weer nodig. Als ik wat aantrekt frot ik de rest weer terug en na zoveel tijd is dat dan een grote bende met opgefrommelde kleren.

Fijne week allemaal, gaan jullie nog iets leuks doen?

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

8 gedachten over “Week 5 uit het marathonschema in beeld Plaats een reactie

  1. Hallo , leuk om te lezen wat je gedaan heb in week 5 maar voor ns zijn de afstanden en cijfers ook er leuk als je die laat zien, nog heel veel succes met de voorbereiding. groetjes Fránk

    • Dat is een goede tip, ga ik dat erbij vermelden vanaf volgende week. Thanks! Afgelopen week was het nog niet veel in afstanden. 5, 7, 5 en 9 km waarvan de 5 interval was, de 7 op rustig tempo door de hitte. De 5 was op 6:24 en de 9 op 5:09

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: