Spring naar inhoud

Girls Love 2 Run winnaar hardloopblog van het jaar

Zo dat is eruit, als je wilde weten wie er heeft gewonnen kun je nu stoppen met lezen. Gisteren avond was de uitreiking van de winnaar van het hardloopboog van het jaar, ik dacht nog ik hoef er niet over te bloggen dat doen alle andere bloggers al. Copy Paste is dan heel eenvoudig. Maar jullie die mij volgen en lezen verdienen beter en meer. Veel van jullie hebben op mij gestemd (denk ik) en dus ga ik jullie ook vertellen hoe ik de avond beleefde.

RunnersWorld Magazine HQ

Nog niet zo lang geleden was ik niet eens een blogger maar iemand die zijn eigen gedachte op het internet knalde als archief om het te bewaren. Uiteindelijk gaan mensen dat lezen tot je verbazing en dat ben je een blogger denk ik? Steeds meer mensen gingen mijn gedachte spinsels lezen en zo gebeurde het dit jaar dat ik ook ander bloggers ging ontmoeten, bloggers waar ik tegen op keek hoe goed en professioneel ze zijn. Gisteren avond waren alle bloggers (nou alle weet ik niet maar wel heel veel) bij elkaar. En dat vind ik persoonlijk al een ding wat de avond perfect maakte, gezichten achter de verhalen maar vooral de positieve vibe die er rond dwaalde. Iedereen die daar binnen was heeft een passie en dat is hardlopen. Maakt niet uit hoe groot je blog is, hoeveel volgers je hebt. Die passie is het bindmiddel wat de boel bij elkaar brengt en houd. Bloggers die ik nog nooit in het echt had gezien eindelijk ontmoet. Andrea die druk bezig is met de voorbereiding van haar WK OCR (je kunt haar nog steeds steunen) Sanne, die volgend jaar op de MTV Awards staat te dansen als hoofdact en Annemerel die in het echt net wat kleiner is dan ik dacht. En eindelijk dan ook Gaby in het echt gezien, dat werd tijd. Nog veel meer bloggers uiteraard die ik niet allemaal ga noemen want deze blog wordt al weer veel te lang. Wie ik nog wel even ga noemen zijn Cris en Tommie van de RunningJunkies die echt nog nooit een woord geblogd hebben maar wel echtte influencers zijn en aan de wieg stonden van Running Crews in Nederland.

Foto credit:Ramiro Ameneiro
Foto credit:Ramiro Ameneiro

Tussen door werden we verrast met lekker eten, een presentatie van Garmin (waar ik nu de forerunner 225 4 weken ga testen) en Skechers die zich nu ook op de hardloopwereld gaan storten. Er werd uiteraard gelopen en dan ook nog met niemand minder dan Susan Kuijken die 8ste werd tijdens het WK op de 5000 Meter. Susan liet ons oefeningen zien waar een beginnend evenwichtskunstenaar het nog moeilijk mee zou hebben.

Na al deze meer dan leuke intermezzo’s ging uiteindelijk plaatsvinden waarvoor we waren gekomen, de uitreiking. Annemerel en Running Lau werden “runners”up en Girls Love 2 Run werd uiteraard eerste. Francien werd er zelfs heel even een beetje stil van, heel even want Francien is niet van de stille. Ik kan wel zeggen dat ik serieus blij ben voor Francien en ik had ook op haar gestemd. Al een hele tijd terug voor ik blogde had ik Francien al eens ontmoet via een Nike test run in Amsterdam. Ik wist natuurlijk heel goed wie zij was als grote naam op het hardloop internet, maar tijdens het voorstellen bleek dat zij mij ook al kende (via junkie facebooksjizzle). Dat vond ik tof, zij zo groot gewoon echt tussen en in het midden van hardlopend Nederland staan. Dat doet ze nog steeds, al is de blog groter. Zijn er Girls Love 2 run Crews en heeft ze een eigen redactie en fotograaf. Francien is echt, heeft passie en zoveel positieve energie dat het aanstekelijk is.

Francien volgend jaar stem ik weer op je!!

Na de avond stond ik dan toch mee op te ruimen op de redactie van Runnersworld (over hardlooppassie gesproken, wat een toffe gasten zijn dat)! Daarna samen met Olivier (hoofdredacteur) en de Limburgse Jasmine samen de trein naar Den Bosch genomen.

Iedereen die op mij gestemd heeft, enorm bedankt. Jullie zijn lief!

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

9 gedachten over “Girls Love 2 Run winnaar hardloopblog van het jaar Plaats een reactie

  1. Leuk dat Girls ❤️ To Run gewonnen heeft en zo te lezen was het sowieso een interessante sessie 😁. Keep up the good work Mari 👌🏽👊🏽! Hoop dat jij nog lang blijft plakken op het internet met je blog 😁.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: