Spring naar inhoud

Oktober wordt shocktober met de Halloweenrun

Natuurlijk is mijn hoogte punt van oktober nu al mijn marathon die ik de 18de hoop te volbrengen, maar daarna komt zeker te weten de epische Halloweenrun die ieder jaar door Run2Day wordt georganiseerd.

Halloween Run foto: Run2Day
Halloween Run foto: Run2Day

Vandaag is de datum bekend gemaakt en ik heb meteen ingeschreven om zeker te zijn van deelname. In Den Bosch (waar ik al twee keer gillend meerende) wordt het ieder jaar drukker en leuker. De Halloweenrun is zo vet, meer dan 100 renners die verkleed en geschminkt rondrennen door het stadscentrum en de passanten de stuipen op het lijf jagen. Als je inschrijft krijg je bovendien een vet T-shirt (zolang de voorraad strekt) en een avond die je nooit meer vergeet. Met 100 zombies door de stad rennen is echt een unieke beleving. Hoe leuk om te zien dat mensen die de stoet zien aankomen blijven kijken en als de laatste renner dan “BOEHHH” roept ze toch nog schrikken. In sommige plaatsen (zoals Den Bosch) wordt er ook nog een speciale afterparty gehouden in de Keulse Kar.

De Halloweenrun is lekker laagdrempelig en iedereen die 5 kilometer kan rennen kan meedoen zonder problemen. Ik ben al aan het kijken geweest of ik er een apart horror pakkie voor kan vinden. Op 31 oktober vind de Halloweenrun plaats op verschillende steden een DJ zorgt voor deadly beats op zijn bakfiets. In maar liefst 19 steden wordt de Halloweenrun gehouden.

De loper met de creatiefste Halloween outfit kan een paar Saucony Ride 8 schoenen winnen! Vanaf 20:30 uur ben je welkom bij jouw Run2Day en krijg je een awesome skull face painting.

Happy scary running

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

2 gedachten over “Oktober wordt shocktober met de Halloweenrun Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: