Spring naar inhoud

Na lang wachten is het bijna zover

Op 25 februari schreef ik het onderstaande op mijn blog:

 

Het is 25 februari 2015. Vandaag is de dag dat ik jarig ben en ik deed mezelf een kick-ass cadeau.
Ik heb me vandaag ingeschreven voor de Marathon van Amsterdam op 18 oktober.

ik wil de Marathon, mijn eerste en wellicht enige lopen voordat ik 50 ben en ik wil in de zomer trainen. Dus deze gaat het worden. Ik kijk er nu al naar uit en ik zie er nu al tegen op. Het verste wat ik ooit heb gelopen is 21 en een beetje kilometers. De twijfel begon gisterenavond al omdat ik wist dat ik zou inschrijven vandaag. Kan ik dit wel, weet je wel hoe ver dat is. En toch wil ik het ervaren en meemaken. Ik ken mensen die de marathon met best wat gemak kunnen lopen, sterker nog  ik ken mensen die ultra marathons lopen met twee vingers in hun neus. Bij mij gaat het niet makkelijk worden maar ik ga het wel doen. Ik kan dit, ik wil dit al is het maar één keer. Ik kan niet wachten om door de Cheerzone van de Junkies te rennen!

Photo by Jaimie Peeters
Photo by Jaimie Peeters

Ik ga op zoek naar een passend schema wat mij gaat helpen die ruim 42 kilometer met een happy face te voltooien. Ik wil shinen bij het Rijksmuseum en in het Olympisch Stadion, ik wil die medaille die erbij hoort en koop alle veel te dure foto’s achteraf.

Ik ga een Marathon lopen, het is definitief!

Nu ben ik bijna 8 maanden verder, ik heb getraind, spierpijn gehad maar vooral motivatie op gebouwd. Motivatie om zondag daar te staan, daar te rennen, voelen wat mijn lichaam kan, luisteren naar alle mensen met aanmoedigingen die ik nodig ga hebben. Ik tel de dagen nog even verder af.

 

Ps. op facebook kan je me ook volgen, vind ik leuk! Klik hier

Categorieën

Hardlopen

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

28 gedachten over “Na lang wachten is het bijna zover Plaats een reactie

  1. Hoe laat start je? Zag dat ze om 9.15 al beginnen.. ik ben er een half uurtje later voor mijn ‘pisafstandje’… Succes zondag! Als ik je herken, dan moedig ik je uiteraard aan!! En anders alvast vanaf hier 🙂

  2. Leuk om terug te lezen! Ik ben ook benieuwd of je nog steeds het idee hebt dat het bij één marathon blijft. Maar dat weet je waarschijnlijk zondagmiddag pas. 😉

  3. Bijzonder he: wat een weg heb je dan afgelegd! Je bent er hartstikke klaar voor! Ik hoop zo ontzettend dat ik je kan aanmoedigen maar dat zal best lastig worden qua jouw finish en mijn start… we’ll see

  4. Veel succes zondag!
    Ik leef lopend met je mee en zal ook voor jou juichen als ik zelf over de finish ga bij de marathon afstand van de Lochemtrail.

  5. Succes morgen, aan je voorbereiding heeft het niet gelegen. Geniet van elke kilometer en maak er wat leuks van. Ik ga morgen de 8km lopen, maar ik zal je wel zien vertrekken. Ik zal aan je denken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: