Spring naar inhoud

Zijn we niet allemaal Superheroes?!

 

De Amsterdam marathon heeft sinds vorig jaar het Superheroes thema aan de marathon gekoppeld, meer dan terecht omdat ik echt oprecht vind dat iedereen die zondag aan de start van de Amsterdam Marathon staat een held is.
Overigens niet alleen de Amsterdam Marathon, ook de halve, de 8 km en ook de kids run.

Foto: Joshua Rood
Foto: Joshua Rood

Ook alle hardlopers in spe die hun podcast van Evy al hebben gedownload en klaar staan om te vertrekken voor hun eerste run zijn bij voorbaat helden. Je hebt in je hoofd de beslissing gemaakt om te gaan hardlopen en voor je het weet kun je 5 kilometer rennen. Ik weet mijn eerste 5 kilometer nog goed en voelde me super dat ik dat had gehaald. Ik heb het niet bij die 5 gelaten, mijn grenzen verlegd en ga zondag proberen die 42 kilometer en een beetje te halen. Ik vond in hardlopen veel meer dan alleen maar mijn schoenen aandoen en een stukje gaan lopen. Hardlopen bracht mij veel meer en voor ik het wist zat ik mijn hardloopverhaal tegen een journalist te vertellen. Dat resulteerde gisteren in een mooi verhaal wat TCS (de hoofdsponsor van de Amsterdam Marathon) heeft gepubliceerd. TCS heeft nog veel meer verhalen verzameld en deze staan ook online, te lezen via deze link.

Ik ben er trots op dat mijn verhaal daar staat tussen nog mooiere verhalen en besef dat iedere loper zijn eigen verhaal heeft en ieder loper een superhero is.

Wil je mijn verhaal lezen, klik op deze link.

Alle superheroes waar dan ook, have fun en keep on running in a free world.

Categorieën

Hardlopen

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

12 gedachten over “Zijn we niet allemaal Superheroes?! Plaats een reactie

  1. Jouw bijzondere verhaal staat tussen andere bijzondere verhalen. Heel mooi om te lezen.
    Dat de hardlopers in hun running outfit ineens allemaal gelijk zijn, zo ervaar ik dat ook. Pas als je elkaar buiten het hardlopen tegenkomt zie je wat voor type iemand is, maar je deelt dezelfde passie.

    Ik wens je enorm veel succes zondag en heel veel plezier. Geniet ervan, samen met die duizenden andere lopers, ieder met hun eigen verhaal.

  2. Ik voel mezelf geen held onder het hardlopen, noch in wedstrijden. Ik voel me gewoon, normaal, zoals het hoort. Het menselijk lichaam is geëvolueerd om te bewegen en dat is wat ik voel en ervaar. Succes bij de marathon, Mari! Loop ze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: