Spring naar inhoud

Wil jij de Runbell testen, dat kan!

Ik post hier op mijn blog vaak mijn ervaring van hardloopspullen. Of ik die spullen zelf koop of een test exemplaar in bruikleen krijg maakt niet uit, het is altijd mijn eigen mening. Ik vind het nu eenmaal leuk om ervaringen te delen en daarom staan ze hier. Als ik zelf op zoek ben naar iets nieuws pluis ik vaak het web af naar bevindingen van mensen, dus als je er zin in hebt kun je hier de review lezen van het product waar je naar op zoek was. Vandaag wil ik alleen nog iemand anders mee laten testen met een superleuke hardloop gadget, de Runbell.

10357264_1514201512135803_3453698887081591542_n

De Runbell is opstaan in het hoofd van een hardloper die door het drukke Tokyo zijn kilometers maakte. Na vele prototypes is er uiteindelijk een mooi staaltje vakwerk uitgekomen. Als het heel druk is op de weg, in de stad of waar dan ook hoef je niet meer te roepen “mag ik er langs”, je kunt gewoon bellen.

Test jij mee de Runbell?
Wat moet je ervoor doen, Like mijn Facebook pagina (klik hier) en deel het Runbell bericht via Facebook. Dat is alles, (like je de pagina al, hoef je alleen het bericht te delen) tussen alle mensen die mijn pagina liken (of dat al deden) verloot ik de Runbell. De actie loopt tot en met 28 november en op 29 november maak ik de winnaar bekend. Als jij wint ontvang ik graag een klein test verslag van je (liefst met foto’s) wat ik hier dan publiceer.

Uiteraard mag je na de review de Runbell houden.

You can run my bell
P.s. Heb je geen Facebook, twitter of instagram kan natuurlijk ook.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

7 gedachten over “Wil jij de Runbell testen, dat kan! Plaats een reactie

  1. Haha wat een geniale uitvinding! Nou loop ik meestal achteraf dus voor mij niet echt nodig tenzij ik koeien wil laten schrikken 😉 Maar in de drukke steden zeer handig lijkt me, ben benieuwd naar de review!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: