Spring naar inhoud

Hardloop wishlist voor december

Nu Diewertje Blok weer elke dag om 18:00 uur alles over de lieve sint vertelt in het Sinterklaasjournaal kunnen wij weer eens gaan bedenken wat we in onze hardloopschoen willen krijgen. De december maand staat voor de deur en straks wordt er weer aan je gevraagd wat jij dan zou willen hebben. Ik geef je wat tips zodat je niet weer met sokken haarhuis gaat.

Ik begin meteen met een dik vet cadeau, dit kun je alleen maar vragen aan mensen die willen dat je het beste van het beste krijgt. Asics komt met de Metarun en dat is niet zomaar een hardloopschoen, maar grenzeloos en zonder compromissen. De toekomst van het lange afstand lopen is nu! Dat zegt Asics, ik geloof ze en dit is meteen de beste tip om een schoen in je schoen te laten stoppen. Vanaf 18 November is de schoen te koop in de Asics online shop. Inmiddels is de schoen gelanceerd en is alle info verzameld op deze site.

01_Metarun

Op mijn tweede plaats een net zo waardevol cadeau, 1001 hardlooptips. Een boekje uitgegeven door Runner’s World Magazine, dan weet je dat het bomvol goede tips staat. Inclusief gerechten voor hardlopers. Voor € 9,95 heb je het (inclusief verzendkosten in huis). Bestellen doe je het hier.

02_tips voor hardlopers

Ook een goed ding voor in je schoen en in de donkere dagen een must-have. Het Triple X-vest, een vest met ingebouwde verlichting. Het blijft natuurlijk ontzettend belangrijk om goed zichtbaar te zijn, veiligheid ten top dit vest. Het triple X vest is hier te bestellen voor € 69,95.

03_Striple_vest

Op mijn vierde plaats alweer een veiligheid item onder het better safe than sorry principe. Safe-id is het bedrijf wat schoen en fiets tags maakt met een QR code. Achter die QR code staat een website met jou medische gegevens, niet alleen een telefoonnummer maar ook gegevens van je huisarts, allergieën alles wat belangrijk kan zijn als jij ergens onwel bent geworden. We weten allemaal dat er in oktober weer een hardloper een paar dagen zonder identiteit in het ziekenhuis heeft gelegen. Safe-Id heeft nu een polsband die je dus altijd kunt dragen, ik ben fan en hij is voor € 17,20 inclusief verzending en website activatie hier te bestellen.

04_safe_id

En dan nog een mooi schoencadeautje wat echt fijn is omdat het nog steeds niet heel erg koud is maar ook niet meer heel warm. Armwarmers, je kunt dan gewoon je shirt met korte mouwen aan doen en deze omhoog schuiven over je armen. Als het te warm wordt schuif je ze naar beneden, ideaal op de dagen dat je twijfelt over de temperatuur. Deze zijn hier te bestellen voor € 20,00.

05_Asics_Armwarmers

Nu maar hopen dat de Sint alle verlanglijstjes op tijd binnen heeft en dat een piet in wat voor kleur dan ook het op tijd brengt.

Keep on running in a free world

P.s. Like je mijn Facebook pagina al, vind ik leuk

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

11 gedachten over “Hardloop wishlist voor december Plaats een reactie

  1. Goede tips, alleen de meeste wel een beetje prijzig voor onze Sint… 😉
    Ik gebruik overigens de Safety tags van SOS Coin (http://www.soscoin.eu). Grote voordeel daarvan is dat je medische gegevens niet worden opgeslagen/bijgehouden op een website/in de cloud en dat je ook geen internet verbinding nodig hebt om de gegevens op te zoeken. (je zou maar eens gevonden worden in een gebied met slecht of geen internet bereik, waar het meestal heerlijk lopen is!). Nadeel is natuurlijk wel dat bij het wijzigen van gegevens je een nieuwe SOS Coin moet bestellen (tegen gereduceerd tarief).

  2. Bas dat vind ik nu ook, het zijn leuke gadgets. Als ik iets post krijg ik vaak de vraag wat kost dat dan en waar kan ik het krijgen, dus ik dacht ik zet het erbij. De Safe-ID ben ik overigens echt fan van omdat ik er zelf een heb en het echt belangrijk vind dat iedereen iets van id bij zich heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: