Spring naar inhoud

Parijs. Ik kan er niet, niet over bloggen

Ik kom uit bed en lees alle verschrikkelijke berichten uit Parijs, ik lees aandachtig en zorgvuldig. Langzaam wordt ik er echt ziek van en misselijk, mijn maag draait rond. Ik ben als persoon steeds beter door aan het krijgen hoe alles en iedereen positief te benaderen en hardlopen helpt mij hier enorm bij. Kan niet iedereen gaan hardlopen en zo alles beter in een perspectief te leren zetten. Ongeloof maar hoofdzakelijk onbegrip nemen mijn gedachten over, geen angst dat niet. Angst ga ik ook niet krijgen want in deze tijd dat geloof zo beladen is geloof ik in mensen. Ik geloof dat we het kunnen veranderen door positief te zijn en dit over te dragen. Ik wil dit geloven, zo graag.

Vandaag is wrang genoeg ook de dag dat de uitslag van een actie van Runner’s World bekend wordt gemaakt, de prijs? Deelname aan de Marathon van Parijs. Een Marathon in Parijs dat lijkt vandaag bijna onmogelijk, hoe dan? Parijs wat gisteren zeker niet de stad van de liefde was, laten we met zijn allen proberen dit er weer van te maken.

Ik eindig mijn blog heel vaak met onderstaande tekst, vandaag doe ik dat in dikke letters

Keep on running in a free world

Parijs

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

3 gedachten over “Parijs. Ik kan er niet, niet over bloggen Plaats een reactie

  1. Parijs is door de marathon al maanden het enige waar ik aan denk. Ik sta op, Parijs, ik ga lopen, Parijs, hoeveel ga ik eten, Parijs, een pint op café of toch maar niet, Parijs, vroeg gaan slapen want morgen trainen, Parijs, in mijn dromen, Parijs. Ook vandaag, enkel Parijs… Maar met een heel ander gevoel. De marathon in Parijs wordt hopelijk niet onmogelijk. Niet meer voor mezelf. Wel voor mensen, tegen haat. Voor vrijheid, tegen angst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: