Spring naar inhoud

Wat werd er gelezen in November

November was een rustmaand na mijn Marathon, al ging ik wel een keer volluit op de Zevenheuvelloop. Het was ook een maand waar ik mijn meest persoonlijk post had tot nu toe. Dat was er een waar ik zoveel positieve reacties op kreeg en dat vond ik echt erg bijzonder.

november

Het was het bericht waar ik toch niet zo alleen liep als ik dacht, je kunt hem hier nog eens lezen.
Alleen maar toch niet alleen.

Hilarisch waren alle reacties op het stuk over wel of niet een sport short over je tight aan te doen.
Ik heb er de ballen niet voor

En wat verder veel werd gelezen was het stuk over de sportkeuring bij Energy Lab, het blijkt dat we allemaal toch veel van ons lichaam willen weten. Hier lees je het nog eens, Energy Lab test…. Mari Durieux

Ik ben klaar voor December en ga ervan uit dat het weer een mooie maand zal worden.
Heb jij nog mooie dingen in december gepland staan?

 

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

3 gedachten over “Wat werd er gelezen in November Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: