Spring naar inhoud

Win 1001 hardlooptips

Runner’s World Magazine bracht even geleden dit mooie boekje uit en ik geef er één weg.

cover 1001 hardlooptips

Afgelopen week was ik op de redactie van Runner’s World Magazine waar nog heel kort werd gevierd dat ze Magazine van het jaar zijn geworden, een prijs die ze meer dan verdienen. Wat ik die avond daar deed gaan jullie binnenkort lezen, het was in ieder geval echt heel tof. Aan het einde van de avond kreeg ik het boek 1001 hardlooptips mee, hoe leuk is dat. Wat is er dan leuker om dit boekje weg te geven aan een van jullie, mijn lezers.

Het boek staat vol met tips van kenners en experts, tips over voeding en recepten om beter te sporten en presteren. 88 oefeningen om blessures te voorkomen. Bomvol nuttige tips en trics die voor jou van toepassing kunnen zijn. In ieder geval erg leuk om te lezen en er uit te helen wat jij leuk vind. Vol met foto’s en illustraties.

1001 hardlooptips

Wil jij dit boek ontvangen, dat kan. Wat moet je doen, niet veel. Vertel hieronder of op mijn Facebookpagina waarom jij dit boekje wil hebben. Je kunt meedoen tot 26 december en op 27 december maak ik de winnaar bekend.

Keep on running in a free world.

 

P.s. Like je mijn Facebook pagina al, daar zie je nog meer nieuws en updates. Klik hier

 

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

32 gedachten over “Win 1001 hardlooptips Plaats een reactie

 1. Ja deze wil ik heel graag winnen! Ik was hem helemaal vergeten om (ja ik snap ook niet hoe dat kan) hem op het verlanglijstje van sinterklaas te zetten. Daarom doe ik ontzettend graag mee met deze winactie.

 2. Wat leuk Mari 🙂 Ik zou hem graag willen winnen om nog meer inspiratie en motivatie te krijgen voor het hardlopen en het schrijven over hardlopen op mijn blog. En natuurlijk komen tips altijd goed van pas 😀

 3. Oeh ja, dit boek wil ik heel graag winnen! In verband met mijn nieuwe gezette doelen ben ik benieuwd wat voor tips er allemaal in staan waar ik wat aan kan hebben. Vind het wel een mooie troostprijs omdat ik jullie gezellige avond heb moeten missen 😉

 4. Wat een leuke actie! Nou ik doe graag mee. Na 2 zware jaren ivm ziekte van beide ouders heb ik mijzelf deze week getracteerd op nieuwe hardloopschoenen om weer opnieuw te gaan hardlopen. De afgelopen 2 jaar heb ik hier echt geen tijd voor gehad. Nu wil ik op een verantwoorde manier beginnen met lopen en dan is elke tip welkom. En ik hoop over 2 a 3 jaar dan weer mijn 2e marathon te lopen net zoals in 2010 new york! Dus kom maar op met de tips!!!!

 5. Ik start telkens weer vol goede moed met hardlopen, maar na enkele weken hou ik het al voor bekeken. Misschien dat ik door dit boekje (wat er trouwens enorm handig en motiverend uitziet!) de behoefte van sporten en aanleiding terugvind. Hopelijk blijf ik dit dan volhouden gedurende 2016! Nieuwe start, goede voornemens je kent het wel 🙂

 6. Hoi Mari,

  Ik loop nu ongeveer 2 jaar en heb dit jaar voor het eerst wedstrijden gelopen. Het is heerlijk, het is verslavend, maar het is soms zo moeilijk. Ik heb nog 1000 vragen over waarom het de ene keer als een zonnetje gaat en ik de keer daarop niet vooruit te beanden ben. Misschien is het daarom wel zo’n fijne sport, altijd een verrassing. Tips zijn in ieder geval altijd welkom!

 7. Winnen is altijd leuk. Om goed mijn rondjes te draaien is inspiratie nodig. Dat kan een wedstrijd zijn, of het uitproberen van verschillende technieken (loop en ademhaling bijv.). Daar kan dit boek mij wel eens goed bij helpen.

 8. Mari, uiteraard doe ik graag mee voor de weggeefactie. Na een jaar van fysieke en mentale tegenslagen heb ik mijn doel niet kunnen halen mijn eerste marathon te lopen in 2015. Het komende jaar heb ik besloten dat niet nu te proberen, maar 2016 te gebruiken om fysiek en mentaal weer helemaal in topvorm te komen, maar dan met kortere (<21K) loopjes te vullen.

 9. Oh wat leuk!! Dit boek wil ik wel winnen.
  Ik ben nog steeds herstellende van een blessure en wil in het nieuwe jaar weer fris van start. Hoe kan dat beter met een boek van Runners World boordevol tips & trucs?!

 10. Oja die wil ik wel….
  Want er staat een ILH-collega in en er staan super veel tips in waar ik echt wel iets mee kan doen….

  Groetjes Pauline van den Bos….

 11. Mijn tweelingszusje en ik willen dit boek allebei graag hebben! Mijn zusje is wat sneller tijdens duurlopen. Ik hoop samen ooit over de finish te komen met duurlopen! Met 1001 tips moet dat wel lukken

 12. Oja heel graag! Nu anderhalf jaar aan het hardlopen. Afgelopen jaar volop genoten van o.a. de Tilburgse Ten Miles, de Halve Marathon in Eindhoven en de Zevenheuvelenloop. Droom van de marathon in Rotterdam, maar durf nog niet goed: misschien dat de tips uit het boek me over de drempel heen helpen!

 13. Tuurlijk wil ik dat boek, een mens is nooit te oud om te leren en te verbeteren door tips en trucs. Tips voor voeding altijd welkom en alles is welkom om op de ene of andere manier nog sneller te worden en makkelijker te lopen. On my way to the Marathon of Rotterdam. En deze keer zonder opspelende blessure graag vanaf 30 km. Thanks

 14. Het lijkt me een heel fijn en nuttig boekje, maar toch doe ik niet mee! Ik heb ‘m gevraagd voor in de kerstsurprise, dus hopelijk heb ik ‘m toch nog dit jaar 🙂

 15. Beste Mari. Deze staat op mijn lijstje voor kerst (fingers crossed). Starten met lopen is het probleem niet, blijven lopen echter wel. Laat thuis, blessure, donker, koud weer… Hopelijk staan er ook tips in om hiermee om te gaan.

 16. Je wordt niet alleen beter en blij van trainen, ook van kennis over hardlopen. En zoals dat met alle hardloop literatuur gaat, na lezen gaat het boek door de familie heen zodat er meer mensen plezier van kunnen hebben!

 17. Ik loop ontzettend graag, schoenen aan en weg ben ik…. Voor mij zouden al die tips uit dit boek zeker van pas komen om mijn prestaties te verbeteren, bijpassende eetgewoontes, blessures voorkomen, aangepaste kledij…. Ik heb zoveel bij te leren en dan kijkt dat boek voor mij het ideale hulpmiddel 👍

 18. Dit boek zou ik héél graag willen lezen en alle 1001 tips willen toepassen, zodat ik mijn startbewijs voor de marathon van Rome in 2016, die ik vanwege een hevige blessure niet meer kan rennen, toch een laatste kans kan geven in 2017!

 19. Beste Mari,

  Ik zou het boekje graag willen winnen omdat ik niet alleen het hardlopen in de praktijk erg leuk vind maar ook het lezen over hardlopen en alles wat ermee te maken heeft. Ik kan er geen genoeg van krijgen !

 20. Lijkt me superleuk om te winnen maar dan niet voor mij maar om weg te geven aan mijn vrouw. Zij begint 2 januari met afvallen onder begeleiding en zou graag blessurevrij willen lopen. Mede doordat zij nu nog overgewicht heeft wil het hardlopen nog niet echt goed lukken. 1001 tips kan zij dus zeker goed gebruiken!

 21. Ik zou dit boek graag willen winnen omdat ik deze dan kan inpakken als cadeautje voor mijn hardloop maatje. Ze heeft soms nog een paar extra redenen nodig om te gaan lopen. Dit boek zal daar zeker aan bijdragen!

 22. Hoi Mari, ik zou het boekje graag winnen om me te helpen op weg naar mijn twee doelen in 2016: mijn eerste halve marathon op 6 maart in Den Haag en voor het KWF de Alpe d’HuZes in Frankrijk hardlopend beklimmen in juni.
  Beterschap voor jou, hoop dat je snel weer vrolijk rondrent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: