Spring naar inhoud

Yes, een ruggenprik it is

Ik zit inmiddels alweer een uur te wachten op mijn ziekenhuis bed. Op dit bed krijg ik straks een rondleiding richting de OK. 

  
Vandaag gaan ze die vervelende blaassteen verwijderen en er was nog steeds twijfel hoe de verdoving zou zijn. Algehele narcose of spinaal   (Ruggenprik). Na het intake gesprek  was dat mijn eerste vraag en het wordt. Drumroll please…… 

Ruggenprik, yes! Daar herstel je sneller van en dan kan ik van het weekend zeker weer hardlopen. Ik ben blij (nu nog wel). Ander voordeel van een ruggenprik je maakt alles mee. Dus als er straks 3 mensen tussen mijn benen staan als ik in de stijgbeugels lig en ze brengen een metalen pijp naar binnen door een kanaal wat eigenlijk alleen bedoeld is voor uitgaande post dan krijg ik dat allemaal mee… Slik 

Anyway morgen weer naar huis als het goed is. 

Keep on Running in a free world 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

15 gedachten over “Yes, een ruggenprik it is Plaats een reactie

  1. Sterkte… En als het je niet bevalt doe je gewoon je ogen dicht. Uit ervaring (ander probleempje) kan ik je vertellen dat het heel interssant is om mee te kijken. En het voelt alsof je van buiten naar een deel van iemand anders kijkt. Heel bizar.

  2. Ruggenprik gehad bij mijn eerste bevalling. Interessant en onwerkelijk al wordt bij een bevalling het doek ervoor gehangen dus je ziet vrij weinig. Sterkte met herstel, maar klinkt alsof het zo weer ok zou moeten zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: