Spring naar inhoud

Jeuhhh ik liep deze week wel honderd meter

Ik had hier graag willen bloggen over dat ik super lekker had gerend deze week. Maar helaas is het anders.

mari durieux

Ik doe even een kleine update voor iedereen die het heeft gevolgd. In het kort, vorige week de operatie (verwijderen van stenen in mijn blaas). Operatie geslaagd, complicaties de dagen erna. Blaas verstop, blaas opgezet, katheter voor een week geplaatst, katheter verstopt. Na de operatie dus twee keer op de spoedeisende hulp gezeten. Nu lijkt het erop op dat er ook nog een blaasontsteking (kans met katheter ongeveer 100 procent) en een doortrekkende nierbekkenontsteking bij komt. Morgen moet ik een hele dag naar het ziekenhuis waar de katheter eruit wordt gehaald en na ieder plasje mijn blaas wordt gemeten of deze goed leeg is. Later op de dag controle bij de uroloog. Ik hoop dat alles morgen oké is en dat ik weer kan gaan werken aan goed herstel. De algehele conditie is behoorlijk ver te zoeken door alle toestanden en alle medicijnen die ik moet slikken. Gisteren liep ik honderd meter naar de plaatselijke supermarkt en het leek alsof ik een halve Marathon onder slechte omstandigheden had gelopen. Behoorlijk gesloopt was ik.

Hoe leuk ik sociaal media overigens vind, soms is het minder. Al mijn social media vriendjes en vriendinnetjes posten zoals altijd over al hun leuke loopjes en hoe lekker het weer is om te lopen. Dan kickt je verslaving er wel in en denk je, owhh ik wil ook (al weet je dat je dat niet echt kan).

Anyway, ik ben positief en hoop dat het morgen ook positief wordt en jullie snel weer kan spammen met blogs over lopen en leuke dingen.

P.s. Je kunt trouwens deze week nog meedoen om het boekje 1001 hardlooptips te winnen

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

29 gedachten over “Jeuhhh ik liep deze week wel honderd meter Plaats een reactie

 1. Bah. Valt eigenlijk goed tegen dus. Ik was al benieuwd hoe het met je ging. Het was fijner geweest als je een jubel verhaal had kunnen vertellen. Dat jubel verhaal komt vast weer. Maar nu nog even niet. Sterkte morgen. Ik hoop voor je dat het nu de goede kant op zal gaan. Fijne feestdagen zo goed en zo kwaad als het wil.
  Groetjes AnneMarie.

 2. Ik weet precies hoe je voelt. Bij mij het zelf. Spoed operatie omdat cyste weg gehaald moest worden. Het weekend dat ik de halve marathon van Amsterdam zou rennen. En dan lig je in het ziekenhuis. Dan gaat herstel niet zo als hoop. Nu eind december kan ik weer een beetje sporten. Maar pijn vrij ben ik nog steeds niet. Hoe mooi 2015 begon hoe anders deze eindigt. Beterschap en Sterkte met je herstel.

 3. Wat een ontzettende tegenvaller is dit man. Zo ha het mooie jaar 2015 niet mogen eindigen. Uiteraard ga ik vandaag waanzinnig veel voor je duimen op een goede en voorspoedige afloop. Blijf positief denken en vertrouw erop dat er weer betere tijden zullen komen. Uit ervaring weet ik, dat het soms moeilijk is om dat te geloven, maar het helpt je wel door deze moeilijke periode heen. Straks zul je dan ook nog meer gaan genieten als je weer kan en mag hardlopen. Dat zal een prachtige ervaring zijn! Zelf ben ik daardoor de kleine dingen in het leven veel meer gaan waarderen en ervaar dat als een enorme rijkdom. Je bevindt je nu weliswaar in een diep dal, maar als je daar straks weer uit omhoog gaat klimmen, zul je elke stap ervaren als het passeren van de finishlijn.
  Mari, blijf vertrouwen, het gaat goedkomen!!!
  Voor zover mogelijk hoop ik dat je ondanks deze vervelende omstandigheden toch fijne Kerstdagen mag beleven en wens ik je een gezond en gelukkig 2016. Dat je maar heel veel fijne kilometers mag hardlopen man.
  Sterkte en een voorspoedig herstel

 4. Jeetje Mari wat balen! Door alle kerstdrukte had ik dit even niet meegekregen. Echt sh*t! Ik was erg verkouden (ben t trouwens nog) en merk dat dat er al inhakt qua conditie… laat staan hoe het voor jou moet zijn met al die medicijnen etc. Laten we in 2016 eens afspreken om samen te lopen: lijkt me echt heel leuk. Dan kom ik naar Den Bosch om jouw mooiste route mee te rennen! 🙂 ok? Maar nu eerst aansterken!!! heb een prachtig 2016!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: