Spring naar inhoud

Getest: Topo Athletic Magnifly

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

4 gedachten over “Getest: Topo Athletic Magnifly Plaats een reactie

  1. Hmm ik denk dat ik misschien wel zenuwachtiger was voor mijn 2e marathon! Eerste ging me alleen om uitlopen, en in de tweede had ik echt een tijdsdoel wat ik wilde halen.. Ook een veel zwaarder schema daarom. Maar sommige dingen zijn wel minder stressvol inderdaad omdat je het allemaal al een keer hebt meegemaakt 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: