Spring naar inhoud

Mag ik wat endorfine, please

Soms heb je van die dagen, vandaag is er een. Weinig energie, opkomende keelpijn. Vervelende tandarts afspraak achter de rug en een nog meer vervelende in het vooruitzicht. Vroeg donker, regen en wind. Rare tijd van het jaar, nieuw begin in je hoofd maar het seizoen is daar nog niet klaar voor.

IMG_6712

Vanavond ga ik hardlopen met de Running Junkies voor mijn wekelijkse Endorfine Fix. In donkere steekjes en op vreemde plaatsen weet ik het goedje te vinden, endorfine in de pure zuivere verpakking. Kom maar door, ik kan niet wachten.

En jij, heb jij een shot nodig. Trek je schoenen aan en ga het halen.

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

6 gedachten over “Mag ik wat endorfine, please Plaats een reactie

  1. Ik zou eígenlijk vanwege het weer morgen pas gaan, maar het voelde zó slecht! Naarmate de dag vorderde werd ik steeds ongeduriger, dus ik ben uit mijn werk meteen lekker even gaan lopen. Blij dat ik toch gegaan ben😁

  2. ik wilde voor het eerst een regenloopje overslaan dinsdag, maar eigenlijk.. als je een muts opdoet en handschoenen.. was prima te doen. Alleen die windstoten tegen… pfff… oh en vergeet dat gevoel er na niet… de bank zit echt beter als je net buiten ben geweest 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: