Spring naar inhoud

Ja de zon komt er aan, toch?

De zomer duurt echt nog wel even maar wat er nu buiten gebeurd zorgt al dat ik er zoveel zin in heb. De zon laat zich al steeds vaker zien, langzaam is het langer licht. Ik heb al weer een paar keer in de zon kunnen hardlopen al was het 4 graden. Oké afgelopen zondag liep ik 14 kilometer in de natte sneeuw en was er geen zon te bekennen. Maar toch, het idee van zonlicht

zonsondergang

Die zon heb ik gemist tijdens het hardlopen, ik kan niet wachten op de avonden dat het weer licht is en je de zonsondergang op een zwoele warme avond tegemoet rent het liefste met een hoop mensen om me heen die mee rennen. Zo’n avond dat het warm is en je in je t-shirt en short het liefste na je run een duik neemt in het water wat je tegenkomt onderweg.

Zo’n avond dat je met iedereen na het rennen een biertje drinkt en praat over de mooie dingen van het leven. Zo’n avond!

Ik heb de zomer in mijn bol!

 

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

3 gedachten over “Ja de zon komt er aan, toch? Plaats een reactie

  1. Kijk er inderdaad ook naar uit. Lekker in het zonnetje, met alleen een korte broek en shirtje aan. Ben zo geen wintermens. Strak blauwe lucht met (een beetje) vorst is nog te doen, maar die druilerige winters in ons mooie kikkerlandje, ik vind het niks.

  2. Waar ik ook naar verlang is de periode na de marathon, waarin ik weer “normaal” kan trainen zonder die belangrijke wedstrijd telkens in het achterhoofd. Dat het dan warmer is is mooi meegenomen. Niet dat de marathonvoorbereiding saai is, integendeel. Maar alles moet wel ingepland worden en zomaar even een wedstrijdje pikken is er momenteel niet bij; daarvoor is het M-schema te stringent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: