Spring naar inhoud

Ja ik ben verslaafd, big time

Het is echt zo, het begon langzaam maar nu is het niet te houden.
Het was vrij onschuldig in het begin, op een klein stapeltje lag alles bij elkaar.
Nu is er inmiddels een kast mee gevuld, ja hardloopkleding en hardloopschoenen.

Mari_park

In een ver verleden zat ik ooit op een Mode en Kleding opleiding en daar heeft het misschien mee te maken, mijn interesse voor hardloopkleding. Ik kan het niet laten om dingen in de uitverkoop niet te kopen al heb ik ze niet nodig. Ik hou nauwlettend in de gaten wat er nieuw uitkomt dit seizoen, google zelfs al op plaatjes van fashion shows of er al iets is uitgelekt. Zo zag ik de nieuwe collectie van Bjorn Borg al lang voordat hij op de officiële website stond. Vorige week scoorde ik nog een Nike Elemenet Max Shield Jack in de uitverkoop, het ultieme winter jack denk ik. Had ik nog geen jack, nou jawel meerdere zelfs maar dit jack heeft dan weer dingen die die andere jacks niet hebben.

Gelukkig begint er een omschakeling te komen voor de mannen hardloop mode, met tights kon je anderhalf jaar geleden vooral kiezen uit zwart of zwart of fluor kleuren waar zelfs verstokte Doe Maar fans van zouden schrikken. Bij vrouwen is dat al een paar jaar anders, Adidas en Nike lopen hier mee voorop door tights met mooie (blijft een smaak kwestie) prints op de markt te brengen. Ik zie een verschuiving en merk dat er niet alleen wordt nagedacht over functionaliteit maar ook over vormgeving. Dit komt ook omdat de concurrentie niet stil zit en ieder groot concern een stukje van de taart wil. H&M bracht al zeer succesvol een sportlijn op de markt. Mango volgt nu met de H.E. by Mango collectie. Newline Sport brengt opeens een Urban Collectie. InknBurn was natuurlijk al een hele tijd bezig, maar zet zich wel vast in een bepaalde hoek (ook dat is een kwestie van smaak uiteraard).

Ik doe er aan mee, kan mezelf niet inhouden. Mijn stapeltje is een berg geworden in een vrij korte tijd. 14 paar hardloopschoen en toch kijk ik elke week naar nieuwe modellen die uitkomen, Brooks, Asics, Nike, New Balance, Mizuno, Puma het maakt niet uit wat voor merk, ik wil ze allemaal (nou bijna). Ik heb genoeg hardloopkleding om twee weken te rennen met elke dag andere spullen aan. Er liggen nieuwe shorts met de kaartjes er nog aan te wachten op de zomer.

Ook gadgets zijn niet veilig natuurlijk, fuelbands, activity trackers, horloges, koptelefoons, ze hebben allemaal mijn aandacht.

Ik denk dan voor mezelf, ja met zoveel hardloop foto’s op instagram moet ik natuurlijk wel mijn best doen om er een beetje leuk uit te zien dus heb ik veel kleding nodig. Slap excuus natuurlijk het is gewoon een verslaving.

Ik ben Mari, ik ben een Junkie. Ik beken…

Deze post heb ik al eens geplaatst lang geleden maar het is alleen maar erger geworden, dus de kasten zijn groter en een mega schoenenrek staat inmiddels in de gang. Hoe is het met jou hoeveelheid hardloopspullen, vast ook meer dan echt nodig?

P.s volg  je mij al op  Facebook, vind ik leuk en je krijgt nog meer hardloop nieuws

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

7 gedachten over “Ja ik ben verslaafd, big time Plaats een reactie

  1. Je zal het niet geloven, ik ben vrouw, maar beschik slechts over 2 paar hardloopschoenen, 2 shirts met lange mouwen, 3 topjes zonder mouwen, 3 maal een 3/4 broek, twee jasjes, een paar handschoenen en een muts! De spullen die ik heb zijn ook wel echt fijn hoor, dat dan weer wel. En wat niet meer goed is wordt meteen vervangen. Ik hou het overzichtelijk 🙂 Wel heel leuk te lezen dat jij zo van je spullen kan genieten!!!

  2. Sinds jouw vorige post over dit onderwerp ben ik al van plan mijn eigen duit in het zakje te doen. Behalve het verhaal onlangs over mijn schoenen, is het er nog niet van gekomen. Maar wat in het vat zit, verzuurt niet. Dus wacht maar af ☺

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: