Spring naar inhoud

Op de cover van Runner’s World Magazine

Gisteren viel de Runner’s World op de deurmat, ik wist dat ik op de cover zou staan maar had nog niets gezien. Het resultaat vind ik echt supertof en het feit dat ik er op sta vind ik werkelijk waanzinnig.

runnersworld_uitklapcover.jpg

Weet je, supertof dekt de lading eigenlijk helemaal niet. Ik vind het echt ongelofelijk waanzinnig. Ik sta daar naast en tussen geweldige motiverende mensen, mensen waar ik tegen op kijk. Ook mensen die net zo oud zijn als mijn eigen dochter, hoe grappig is dat. Maar ik ben ook echt trots dat ik er op sta, gefotografeerd door Casper Rila, die foto’s maakt voor Esquire en grote namen voor zijn lens kreeg.

De ironie is natuurlijk wel dat toen ik nog drumde ik heel graag in de Runner’s World voor drummers wilde komen genaamd de slagwerkkrant. Een magazine voor drummers, een super mooi inspirerend magazine voor drummers en gemaakt door drummers. Ik heb er ooit ingestaan met een stukje tekst en mijn drumkit heeft er ooit ingestaan maar ikzelf, nee nooit gelukt. Terwijl ik toch echt heel erg lang heb gedrumd is me dat nooit gelukt, zelfs niet toen je (als 3fm serious request voor het goede doel) kon bieden om op de cover te komen.

Nu loop ik een jaartje of 4 en ben mijn schrijfsels online gaan zetten op een of andere manier heeft dat geresulteerd dat ik dus op het maart nummer sta van Runner’s World.
Ik vraag niet hoe het kan maar ik geniet ervan. Dat hij precies op mijn verjaardag gisteren binnenviel was een cadeautje op zich.

uitsnede_uitklapcover.jpg

ik wil trouwens hier nog even iedereen bedanken voor het mogelijk maken van een fantastische verjaardag, ik heb honderden reacties gehad en dat was echt hartverwarmend.

GROTE DANK!

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

3 gedachten over “Op de cover van Runner’s World Magazine Plaats een reactie

  1. Ik heb ooit eens in de RW gestaan met een brief, waarin ik schreef waarom ik mijn abonnement opzegde. Ze gaven er nog een t-shirt bij ook. De brief verscheen alleen in de versie voor abonnees, niet in de versie voor de tijdschriftenhandel.

    Runnersworld magazine is voor mij de Men’s Health magazine voor hardlopers. Deze cover maakt mij daar niet anders over denken. Niets mis mee, gewoon niet waar ik geld aan uit wil geven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: