Spring naar inhoud

Marathon Rotterdam 40 dagen to go

En weer zit er een week op in de voorbereiding naar de Rotterdam Marathon en wat voor een week was dit.

zondag rocker tot runner

De afgelopen week was fijn wat lopen betreft. Op woensdag gelopen met de Junkies en het was zo gezellig dat de kilometers voorbij vlogen. Donderdag was ik vrij en kon ik sinds een lange tijd weer gewoon op een stevig tempo doorlopen en had 10 kilometer lang een Runner’s High. Het was echt zo fijn. Het speelde heel erg mee dat ik de hele dag fijne berichten voor mijn verjaardag kreeg en dat het Runner’s World Magazine in de bus viel, al met al een topdag!

In tegenstelling tot vorige week zondag heb ik gisteren (zondag dus weer) heerlijk gelopen, het weer zat mee en mijn hoofd ook. In de ochtend eerst in het zwembad gelegen waar het me lukte om naar de overkant te zwemmen onder water, dat lijkt niet zo bijzonder maar ik vond het een overwinning van mijn longen. Ongeveer 4 jaar geleden ging er ongeveer een pakje per dag aan sigaretten doorheen en had ik dat zeker niet gekund. Gisteren ook niet meteen, bij de vierde poging en na wat ademhalingsoefeningen zwom ik over de bodem naar de onderkant. Ik voel het nu nog als een overwinning!

Later op de dag stond er 14 kilometer op het programma en ik nam een route die ik nog nooit had gelopen en het voelde als een groot cadeau het was zo mooi onderweg. Op de terugkomst scheen de zon over de polder die uitkijkt op Den Bosch, ik wilde hem jullie niet onthouden.

bossche broek

Ik had mezelf trouwens zaterdag getrakteerd op een mooie Nathan Vapor Air rugzak voor de lange duurlopen. Daar gaan jullie nog wel een keer een review van lezen maar de eerste indruk is echt goed. De komende week hoop ik weer net zo lekker te lopen als afgelopen week, zondag staat er weer een flinke afstand op het programma eens kijken hoe dat zal gaan.

Fijne week jullie allemaal en…

Keep on running in a Free World

 

 

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

2 gedachten over “Marathon Rotterdam 40 dagen to go Plaats een reactie

  1. Het is ook zulk prachtig weer om te lopen. Ik wacht de review van de Nathan Vapor Air af. Nathan maakt over het algemeen keigoede producten voor hardlopers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: