Spring naar inhoud

Racen door de Tarzanbocht

Nee hij stond niet op mijn To-Do lijstje dit jaar, de Zandvoort Circuit Run. Ik zat in de knoei met mijn schema omdat ik die dag 35 kilometer moet lopen voor de Rotterdam Marathon.

34754
Op het moment dat ik werd gevraagd om mee te rennen in het team van Odlo heb ik ook echt bedenktijd nodig gehad, uiteindelijk heb ik ja gezegd en nu het dichterbij komt heb ik er ook echt zin in.

Die 35 km loop ik de dag erna, gewoon vrij genomen want die afstand is wel belangrijk. Zandvoort over het circuit dat is iets wat mij anders nooit gaat gebeuren. Ik ben na al die jaren nog steeds zonder rijbewijs en doe alles op de fiets of met het OV. Dus over dat circuit rijden gaat in een auto nooit gebeuren, hoe vet is het dan als je er toch overheen kunt racen. Ik moet denk ik wel oppassen dat ik niet 5 kilometer (dat is de afstand die ik ga lopen) niet de hele tijd vroemmm, vroemmm ga roepen.

Nu hopen op mooi weer is zodat ik niet uit de bocht slip.
Na de 5 kilometer ga ik langs de kant iedereen aanmoedigen.

Ps. Wie zie ik allemaal in Zandvoort?
PPs. Suus, al ben ik in Zandvoort in gedachten ben ik ook in Drunen.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

22 gedachten over “Racen door de Tarzanbocht Plaats een reactie

  1. Die race is zo leuk! Ik heb hem nu twee jaar gelopen (1x met extreme kou en 1x met extreem veel regen). Dit jaar loop ik hem niet en stiekem vind ik het een beetje jammer maar het is niet anders 🙂

  2. Deze zat in mijn planning ook niet maar stiekem wilde ik deze wel graag weer doen. Voor mij was het dus geen moeilijke keuze toen ik werd gevraagd voor Just Keep running door Odlo. Gaaf om samen met jouw te gaan starten! Zie je de 20e!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: