Spring naar inhoud

Lopen ze lekker die vreemde hardloopschoenen

De hardloopschoenen markt veranderd constant en dat is mooi, daar krijgen wij betere schoenen van. Nou beter gaan we voor het gemak van uit dan. In de drang van de merken om op te vallen komen we soms hele leuke, vreemde schoenen tegen. Ik typte wat in op google en vond een pallet aan vreemde schoenen. Sommige zijn al wat ouder sommige zijn gewoon nieuw en nu verkrijgbaar.

De schoenen die wat ouder zijn werden met veel tam tam de wereld in geslingerd als de beste, snelste, meest energie teruggevende schoen ooit… Nooit hebben we er meer iets van gehoord in sommige gevallen. Dat de merken hoog van de toren afblazen mag natuurlijk, sterker nog dat moeten ze. Uiteindelijk willen ze wel schoenen verkopen en dat doen ze niet door te zeggen “deze schoen is een beetje vreemd en raar”. Nee nieuwsgierig moeten we worden en de schoenen moeten aan onze voeten belanden. ieder merk heeft daar hun eigen methodes voor, advertenties, test runs, grote namen met de schoenen aan. Het ligt er maar net aan hoe groot het marketing budget is.

Maar ook met een groot budget krijg je een schoen niet in de markt voor langere tijd als het ontwerp gewoon niet goed valt. Uiteindelijk bepalen jij en ik of de “nieuwste, beste, snelste” schoen een succes wordt. Vind jij hem fijn, dat is waar het uiteindelijk om draait, loop jij er lekker op en past de schoen bij jou doel.

Hieronder vind je wat “vreemde” modellen. Sommige zijn nog steeds een succes de meeste achter niet.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

17 gedachten over “Lopen ze lekker die vreemde hardloopschoenen Plaats een reactie

  1. De springblade zag ik laatst nog ergens! Toen wou ik ze passen en een stukje in de winkel proberen want ik ben er nog steeds benieuwd naar! Maar ze hadden mijn maat niet meer

  2. Mijn vriend is vooral van het barefoot running. Hij heeft dan ook die fivefingers in twee soorten en rent mij er ook met gemak uit op teenslippers.. ik laat deze teenslippers dus maar niet zien ;)… ik wil ook een keer winnen.

  3. Ik loop nu een paar jaar op Luna’s. Verschillende modellen geprobeerd uit nieuwsgierigheid (Venado, Mono en nu aan het wennen op de Originals). Verschil zit m met name in het profiel en waar je wilt lopen (trail, asfalt etc…) Het is inderdaad even wennen dat je meer op je voorvoet/middenvoet moet landen maar ik zou nu niet anders meer willen. 🙂

  4. De laatste schoenen zie je ook redelijk veel bij de hondensport behendigheid. Daarbij moet je natuurlijk ook rennen en deze schoenen hebben een goede grip in het gras. Hierdoor kun je makkelijk korte draaien enzo maken. Grappig dat jij ze post.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: