Spring naar inhoud

Schaamteloos hardloopblog jatwerk

Ja ik geef het toe ik steel schaamteloos de tekst van een andere hardloopblogger.

AAEAAQAAAAAAAAa3AAAAJDcxODIxZmE2LTkzMTAtNDM5My05ZGJiLTExYTc0ZjE4ZDQ5Yg

In dit geval blogster Hedwig van Bree. Ik ken Hedwig al van ver voor mijn vorige Marathon in Amsterdam waar zij mij aan een slaapplaats hielp en liet zien dat ze een hardloophart heeft als het om mensen helpen gaat. Hedwig is een lieverd en ook nog een knetter gepassioneerder hardloopSTER. Wat ze in een paar dagen heeft gedaan dat kun je hier onder lezen en ja dat heb ik gewoon gejat omdat het goed is! Lees de onderstaande link en doe wat je moet doen.

En toen startte ik een petitie

P.s. volgende keer schrijf ik zelf weer.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

5 gedachten over “Schaamteloos hardloopblog jatwerk Plaats een reactie

  1. Ik weet niet of comments veel gelezen worden maar: DANK AAN ALLE MARI-FANS DIE MIJN BLOGJE GELEZEN HEBBEN! Het is vast raar om ineens iets van een ander te lezen maar ik heb gezien dat Mari en zijn aanhang lekker aan het ondertekenen zijn geslagen. Dank jullie wel! Groetjes, Hedwig (RunHedwigRun)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: