Spring naar inhoud

Win startnummers voor het mooiste hardloopevenement van Brabant

Wil jij mee lopen met het Mooiste hardloopevenement van Brabant de Vestingloop? Lees dan verder. Het mooiste is overigens mijn niet objectieve mening. En dat komt niet omdat ik twee startnummers weg mag geven maar dat komt omdat het in mijn eigen geboorte en woonplaats ‘s-Hertogenbosch is. De Stad waar in ik iedere week een paar keer loop en daar iedere mooie route ken. De stad waar ik thuis ben en een warm hart toedraag.

10479914_711943535582320_805539800068680310_o

De Vestingloop is dit jaar op 29 mei en heeft een gratis kidsrun en verder afstanden van 5, 10 en 15 kilometer. De laatste jaren werd het te druk op de route en is er gezocht naar alternatieven, vorig jaar was een tussenjaar maar dit jaar is de route weer geweldig.

De start is in het Paleis kwartier, een gedeelte van ‘s-Hertogenbosch waar moderne architectuur helemaal tot zijn recht komt. Van het Paleis kwartier kom je over het stations plein waar de draak op de fontein je tegemoet lacht, zo ga je verder langs de oude vestingmuur in de binnenstad. De 5 kilometer volgt de route door de binnenstad verder en de 10 en 15 kilometer verlaten de stad om door de mooie groene omgeving te lopen en komen via de Bossche Broek weer terug richting de stad. Dit vergezicht ga je nooit meer vergeten want je ziet de stad al op je afkomen in de verte, de hoge Sint Jan’s Kathedraal zie je in de skyline en daar op dat plein is ook de Finish. Toch maak je eerst nog een lusje door de statige wijk in het zuidelijke gedeelte van de stad. De finish locatie is er een zoals je niet vaker gezien zult hebben, op de parade tussen de groene bomen met de Kathedraal als achtergrond en honderden mensen die je door de laatste meters aanmoedigen.

Neem daarbij de vele muziek onderweg, de geweldig bourgondische sfeer op de finish locatie, de Cheeringzone van de Running Junkies en je weet dat het leuk gaat worden. Al het nieuws over de vestingloop kun je op de website volgen maar ook op de facebookpagina.

11234009_701317893311551_7164897964321471397_o

De Vestingloop ga ik zelf voor de vierde keer lopen en mijn eerste editie was ook de eerste keer dat ik aan een groot hardloopevenement mee deed. Ik weet nog hoe zenuwachtig ik was maar wat was het mooi. Nu heb ik die zenuwen niet meer maar geniet zo van mijn eigen stad en ik mag jou daar ook van laten genieten door twee startbewijzen weg geven.

Wat moet je daarvoor doen?
Niet veel, like mijn Facebook pagina en tag een loopmaatje waar jij graag de Vestingloop mee wil gaan lopen. Als je mij al volgt op Facebook hoef je uiteraard alleen maar iemand te taggen. Wie weet lopen jullie dus straks met zijn tweetjes door het mooie ‘s-Hertogenbosch. Je kunt meedoen tot en met 21 april en 22 april maak ik de winnaars bekend.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

10 gedachten over “Win startnummers voor het mooiste hardloopevenement van Brabant Plaats een reactie

  1. Deze staat al op mijn lijstje, lekker dichtbij huis (Tilburg) en Den Bosch is een van de mooiste steden van Brabant waar ik nog niet doorheen gerend ben! Ik heb je Facebook pagina geliked maar ik vraag me af waar ik de mensen moet taggen? In een eigen bericht op mijn tijdlijn of op jouw Facebook pagina?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: