Spring naar inhoud

Marathon gedachtes en Beat the Sun

Met afgelopen zondag nog heel vers in mijn geheugen zit ik stiekem toch ook alweer plannen te maken. Ga ik nog een Marathon lopen? Ja dat ga ik zeker, ik weet ook wanneer niet en dat is dit jaar. Dit jaar ga ik zeker geen Marathon meer doen, wanneer wel? Dat weet ik nog niet en waar weet ik ook nog niet, maar er gaat er zeker nog een komen. Ondanks dat ik afgelopen zondag niet over de finish kwam kan ik nu de schoonheid van die dag en de Marathon afstand beter zien dan daarvoor.

Asics-Mont-Blanc-Rennen.jpg

Nu ik weet dat ik dit jaar geen Marathon ga lopen hou ik mijn ogen wel open voor nieuwe avonturen. Deze kwam ik tegen en wil ik echt even met jullie delen want jij kunt gewoon meedoen als je geluk hebt. Asics organiseert de Beat The Sun Challenge, inmiddels voor de derde keer. Nieuw dit jaar is dat er amateur lopers mee kunnen doen om samen met ervaren hardlopers rondom de Mont Blanc te lopen en de zon te verslaan! Je kunt jezelf aanmelden tot 20 april en stel je wordt uitgekozen dan zorgt Asics voor de rest, de reis, de training de kleding, alles. Hoe vet wil je dat hardloopavontuur hebben?

 

Er strijden team uit diversen landen en het team uit Nederland wordt onder andere door Erben Wennemars vertegenwoordigt. Ik wil heel graag mee en jij?
Mij lijkt het een mooi avontuur, van de weg af wat ik ook echt wil proberen dit jaar en als ik dat toch ga doen is dit wel de ultieme poging. Ik heb mezelf gisteren ingeschreven in de hoop uitgekozen te worden, wil jij ook mee schrijf je dan via deze link in.

Beat the Sun hoe mooi zou dat zijn!

 

P.s op mijn Facebook pagina kun je nog steeds twee startnummers voor de meer dan mooie Vestingloop winnen.

 

 

 

Categorieën

Hardlopen

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

10 gedachten over “Marathon gedachtes en Beat the Sun Plaats een reactie

  1. Logisch, je hebt maanden voorbereid. Je mag echt nog wel even balen enzo! Maar een nieuw doel leidt je af. Dus komt helemaal goed! Misschien een leuke halve in het buitenland?

  2. Als je dit jaar nog van de weg af wilt, de Devils Trail in de Drunense Duinen is een aanrader Mari. Is in oktober, goed georganiseerd en een mooi pittig parcours!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: