Spring naar inhoud

One man’s dream, hardlopen in Disney

Ik blog bijna alleen over hardlopen, maar er zijn meer dingen in mijn leven die ik echt heel erg leuk vind. Koken, drummen (al kan ik dat niet meer zo als ik wil) en Disney. Dat Disney gedeelte ga ik eens toelichten. Dat toelichten komt niet uit de lucht vallen, ik heb bijna vakantie en waar gaat de reis naar toe…. Disneyworld in Orlando.

mickey_mari

Disney, speelt al heel lang een rol in mijn leven, getrouwd in Disney World met Mickey en Minnie erbij. Junior is vernoemd naar een Disney karakter en op mijn arm staat een quote van Buzz Lightyear in zwarte letters getatoeëerd. Als er een plaats is waar ik graag kom dan is het in Disney World, alle zorgen vergeten en entertainment op het hoogste niveau. Je hoeft er niet van te houden maar ik doe het wel en best wel veel. Al weken is de voorpret aan de gang en zijn de url’s van de disneypagina’s bijna ingebrand in mijn computerscherm.

Nu vertrek ik zaterdag naar Disney World en afgelopen weekend was daar nog de Star Wars half marathon, helaas voor mij dus net niet op het goede moment. Ik zit aan schoolvakanties vast en die lopen niet helemaal synchroon met de Amerikaanse zeg maar. Ik ga echt wel hardlopen daar, ik zit op een resort en daar kun je heerlijk rennen door de natuur waar je zelfs wasberen tegenkomt. Mijn routes staan al vast en ik ga ook proberen wat nieuwe routes te vinden, heel lang zullen ze niet zijn want het is er nu ongeveer 30 graden. Maar hoe vet is het straks om op mijn strava account dat rondje rond Downtown Disney te zien.

Disney heeft overigens een  bedrijfstak en die heet RunDisney, en deze tak organiseert  hardloopevenementen verdeeld over al hun parken. De ultieme is natuurlijk de Hele Marathon in Disney World, die gaat door Magic Kingdom (ja onder het kasteel door) verder naar Epcot, Animal Kingdom en als laatste kom je door Hollywood Studio’s. Verder worden er ook op kleinere afstanden evenementen georganiseerd en later dit jaar ook voor het eerst op ons Europese continent een halve Marathon in Disney Land Parijs. Hoe vet is dat, gewoon dwars door het kasteel van Parijs rennen met high fives aan Mickey. Wie weet gaat dat er dit jaar nog van komen, dat is this One man’s dream.

disneylandrun

Anyway, het bloggen gaat de komende dagen op een minder niveau maar als er iets online komt is het van uit de Suny State Florida.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

11 gedachten over “One man’s dream, hardlopen in Disney Plaats een reactie

  1. Mari, ik weet hoe cool je dit vindt! te gek dat je gaat; geniet je suf!! Misschien kan je er tijdens de vestingloop ongeveer 10 km op hoog tempo over vertellen; dan zit die loop er zo op 😉

  2. Super gaaf! Ben je wel eens in Disney World geweest? Ik ben een paar jaar geleden geweest, vond het een hele beleving!

    Als je trouwens een dagje over hebt moet je eigenlijk ook nog wel even naar Universal Studios gaan. Ik vind het Harry Potter park daar namelijk ook echt heeeeel leuk!

    veel plezier!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: