Spring naar inhoud

Winnaars van de Vestingloop actie?

Ja het is dan eindelijk 22 april de dag dat ik de winnaars van de Vestingloop in Den Bosch bekend mag maken. Het mooiste hardloopevenement van Brabant zeg ik dan als rasechte Bosschenaar, dat die opmerking niet objectief is mag duidelijk zijn maar het is wel wat ik echt vind. Mocht je niet gewonnen hebben dan kun je uiteraard nog gewoon inschrijven via de website van de Vestingloop. Ik loop zelf in ieder geval mee op de 10 kilometer en tijdens de 5 en 15 kilometer sta ik langs de kant iedereen aan te moedigen, zie ik je daar?

CAROUSEL_finishParadeVSL2015

En dan nu de winnaar, of beter gezegd de winnares…..
Door loting is Linda Schoonen als winnares uit de bus gekomen die samen met Edwin van Rijn graag in Den Bosch wil gaan rennen. Linda, neem je even contact met me op door een bericht te sturen via Facebook of hier op de site.

Hou mijn Facebook pagina in de gaten voor nog meer winacties de komende maand

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

3 gedachten over “Winnaars van de Vestingloop actie? Plaats een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: