Spring naar inhoud

Back on track?

Terug van twee weken vakantie met de jetlag in mijn lijf en compleet gereset kijk ik langzaam vooruit.

Old key west

De vakantie in Disney World was fantastisch, twee weken in een wereld die niet echt is maar wel heel fijn. Twee weken niet bezig geweest met werk, bloggen en andere dagelijkse bezigheden die je normaal wel doet. Hardlopen heb ik gedaan maar niet erg lange afstanden het was meer een paar rondjes om de omgeving te zien. Het was ook echt te warm om voluit te gaan, 33 graden met een luchtvochtigheid van soms wel 83 procent. Niet de ideale omstandigheden om eens aan je snelheid te werken, bovendien was ik daar ook niet om heel hard te lopen maar om heel hard vakantie te vieren. Ik heb wel heel veel kilometers gemaakt maar dat was hoofdzakelijk wandelend door de parken van Disney.

Maar goed, nu weer terug en plannen aan het maken voor de komende tijd. Zowel op hardloopgebied als op blog gebied. Ik heb nog een stel schoenen staan die uitgebreid getest gaan worden en het plan is om daar een video review van te maken. Op Hardloop gebied staat er als eerste de Vestingloop in Den Bosch gepland op 29 mei waar ik traditioneel de 10 kilometer ga lopen. Dat ik die graag eens onder de 45 minuten wil lopen weet ik maar ik geloof niet dat dat deze keer al gaat lukken, gewoon te weinig op snelheid getraind de laatste maanden. Geen probleem het gaat toch echt een hele toffe dag worden, leuke bloggers komen naar Den Bosch om mijn stad eens lopend te bekijken. Met de Running Junkies gaan we weer een hele toffe cheerzone neerzetten wat de dag nog bijzonderder maakt.

Na de vestingloop ga ik nog aan wat lokale evenementen meedoen en dan maar eens verder kijken wat er nog op mijn pad komt. Zeker wil ik dit jaar nog een halve Marathon lopen, waar dat weet ik nog niet. Ook staat er nog trailen op het programma met leuke mensen, dat moet nog gepland worden maar gaat zeker gebeuren.

Anyway, eerst de jetlag eruit lopen en dan stapje voor stapje verder.

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

7 gedachten over “Back on track? Plaats een reactie

  1. ik heb nu al zin in 29 mei! Vanwege blessure-tje kan ik de komende tijd toch niet ver lopen, ga me mooi richten op een fijne 10 km in prachtig Den Bosch!

  2. Mooi dat je weer terug bent. Vooral ook leuk om het programma te lezen en jouw doelstellingen daarbij. Voor een heel aantal lopers herkenbare doelen wat het interessant blijft om jou te volgen. Succes met alles wat je je voorgenomen hebt.

  3. Welkom terug! Heel veel succes in Den Bosch, ik geloof dat ik die maar op mijn Day Zero list voor 2017 ga zetten (een van mijn doelen is in iedere provincie een wedstrijd lopen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: