Spring naar inhoud

De EK Atletiek 2016 schoen van Brooks

Het EK Atletiek komt eraan en de hoofdstad maakt zich op voor een groot spektakel. Het wordt een groot festijn waar grote namen in levende lijve te zien zullen zijn op hun specialiteit. Ook voor de recreanten is er een 10 kilometer loop door de hoofdstad.

Brooks is partner van het geheel en heeft speciaal voor de gelegenheid een schoen op de markt gebracht met een bijpassend design. Nee ik heb hem niet maar vind het zo’n tof ontwerp dat ik graag het persbericht hieronder deel.

lanch_01.jpgSpeciaal voor het EK komt de Brooks Amsterdam Launch.
Op de hardloopschoen is het patroon van de Amsterdamse grachten afgebeeld in de voor ons land zo kenmerkende kleuren rood, wit, blauw en oranje. Naast de opvallende bovenkant heeft de schoen een binnenzool waarop Amsterdamse grachtenpanden staan afgebeeld. De hiel van de schoen is voorzien van de drie Andreaskruisen uit het stadswapen, welke ook terug te vinden zijn op de uiteinden van de veters. De Brooks Amsterdam Launch 3 Limited Edition is een eenmalige uitgave van het Amerikaanse hardloopmerk. In totaal zijn er in heel Europa 6.000 paren beschikbaar. De Amsterdam-inspired hardloopschoen is voor €140,- verkrijgbaar bij geselecteerde hardloopwinkels. Voor verkooppunten, ga naar www.brooksrunning.nl. De schoen is tijdens de EK Atletiek van 6 tot en met 10 juli ook te koop in het Olympisch Stadion.

null

Shane Downey, Brooks Running Global Director; “Het was ons doel om met de limited edition Brooks Amsterdam Launch 3 schoen de EK Atletiek op een speciale manier te eren en daarmee de stad Amsterdam in de spotlights te zetten. Het patroon van de iconische Amsterdamse grachten in de herkenbare nationale Nederlandse kleuren spreidt zich uit over de volledige bovenkant van de schoen om op die manier de schoonheid en de dynamiek van de stad Amsterdam, de mensen en de cultuur weer te geven.”

De Launch 3 is trouwens de opvolger van de Launch 2 waar ik zelf al veel fijne kilometers op heb gemaakt.

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

4 gedachten over “De EK Atletiek 2016 schoen van Brooks Plaats een reactie

  1. Ik heb een dubbel gevoel over deze schoen, aan de ene kant vind ik hem mooi, maar aan de andere kant toch ook weer niet. Al krijg ik wel als ik hem zie een hebben hebben hebben gevoel

  2. Mooie schoen en leuk ontwerp niks mis mee maar nu houdt ik wel van een beetje opvallende schoen. En ik ben bevooroordeeld wat ik loop altijd op Brooks en bevalt mij prima.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: