Spring naar inhoud

Altijd de juiste Running tracks?

Loop jij met muziek en stel je altijd je eigen lijstje samen om vervolgens tijdens je run toch de hele tijd te skippen? Ik liep altijd met muziek, ook tijdens wedstrijden. Dat doe ik niet meer, met een wedstrijd wil ik alles meekrijgen en loop dus zonder muziek. Maar de keren dat ik alleen ga rennen staat er altijd muziek op. Hoewel mijn telefoon vol staat met muziek gebeurd het maar zelden dat ik een hele playlist afluister, want of ik heb dan geen zin in dat liedje of het loopt net niet lekker. Vaak staat er bij mij dus de radio aan als ik ga rennen. Vaak 3FM maar dat is behoorlijk wat geklets en daar heb ik niet altijd zin in. Ligt ook heel erg aan de DJ, de ene kan ik beter hebben dan de andere.

Sky radio heeft daarvoor iets gevonden, de Sky Radio Running Hits.
Sky radio had in hun App al een selectie running hits, die selectie hebben ze nu ge-update en onderverdeeld in 4 secties.

1. Running Hits Starter is een muziekmix voor een gemakkelijk en toegankelijk tempo.
2. Running Hits Gevorderd voor ervaren renners die de training langer willen volhouden.
3. Running Hits Expert ivoor ervaren hardlopers die op hoog tempo willen lopen.
4. Running Hits Stretch & Relax zorgt voor het belangrijke cooling down moment.

De vier verschillende playlists zijn op tempo en BPM gemixt door DJ Sandstorm. Iedere maand volgt een nieuwe release met nieuwe muziek.

Via de App kun je live luisteren maar je kunt de podcast ook downloaded (via de skyradio website) zodat je geen data onderweg gebruikt.

sky-rh-pers_001__dsc9297-640.jpg

Afgelopen vrijdag lanceerde Sky Radio de App en Lieke van Lexmond gaf het startschot hiervoor. Wat Lieke daar dan deed in een non-running outfit is mij volkomen vreemd maar ach het leverde aardige foto’s op. Ik ga het in ieder geval eens uitproberen, het is gegarandeerd beter dan 3FM’s Frank van der Lende.

Keep on Running in a Free World

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

11 gedachten over “Altijd de juiste Running tracks? Plaats een reactie

  1. Ik ben daar echt super enthousiast over! Ik heb zaterdag gelijk de podcast gedownload en ben gelijk mijn 12 km loopje gaan lopen op rustig tempo (dus de beginners daarna ging die door naar gevordenen maar dat maakte niet uit). Het is echt super fijn!

  2. Das dan weer het voordeel van gepensioneerd gabber zijn. Nog vele house mixen in mijn bezit met BPM van 150 tot 180 en tijdsduur van 30 minuten tot 3 uur. Ook veel gratis te downloaden dus bibliotheek wordt nog steeds groter.
    Ga de sky radio pod casts nog wel even checken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: