Spring naar inhoud

Hardloop wensjes groot en klein

Ik lijk mijn hardloop Mojo helemaal terug te hebben en het hardloopdipje was van heel korte duur. Mij hardloopagenda heb ik voor de komende maanden alweer lekker gevuld. Zo loop ik in Juni op een paar lokale maar ohw zo gezellige hardloopevenementen hier in de buurt. In juli de loop ik de heel bijzondere Brooks 10k champions run door Amsterdam. Later in het najaar staat er nog een heel mooi evenement gepland maar daar kom ik later op terug.

Waar ik dan ook blij van wordt zijn de nieuwe spullen die er allemaal uitkomen, als een kind in een snoepwinkel zie ik alles (online) staan en heb een klein lijstje van goedies die ik echt te gek vind.

Met het Ek en WK wat er aankomt zijn de oranje spullen natuurlijk leuk voor in je hardloopkast, Asics heeft weer een mooie collectie gemaakt. De kleding die de olympische sporters aan krijgen is echt te gek. Michel Butter heeft tijdens de halve Marathon tijdens het Ek nog een kans om zich te kwalificeren voor Rio en alleen die kleding lijkt mij al een extra stimulans om gas te geven. #gomichel

AAsicspresin2

Asics pakt trouwens ook leuk door met de FuzeX, in allerlei designs komen ze op de markt.

FuzeX design

Als ik dan toch met kleurtjes bezig ben dan kan ik de nieuwe TomTom bandjes voor de TomTom spark ook niet ongenoemd laten. Leuk om je horloge bij je outfit te laten passen.

tomtom_bandjes

Als ik dan nog even over hardloophorloges doorga dan staat in het hogere segment de Garmin Fenix 3 Sapphire HR ook echt wel op mijn lijstje.

garmin-fenix-3-hr-elevate-1024x447

Klein geluk zit trouwens ook in het boekje Fun to Run. Dit boekje ga ik volgende week gewoon weggeven zodat jij ook ervan kunt genieten.FunToRun_3DOhh en heel nieuwsgierig ben ik naar de nieuwe Dam tot Dam Asics Nimbus editie (nog nergens online te vinden). En als laatste op mijn wishlist staat een heel goed shockproof iPhone hoesje wat ik makkelijk mee kan nemen. Mijn vorige iPhone heeft de val niet overleefd een paar weken geleden en hardlopen zonder telefoon kan natuurlijk niet.

Is het al Sinterklaas?

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

6 gedachten over “Hardloop wensjes groot en klein Plaats een reactie

  1. Als ik dit zo lees is Sinterklaas straks bankroet. Hoe leggen we dat de tere kinderzieltjes dan uit …. sorry kinders, maar één of andere kale runner uit Oeteldonk heeft sinterklaas kaalgeplukt 🙂

  2. Als ik jou wishlist lees mag je hopen dat Sinterklaas dit niet nu al onder zijn ogen krijgt want dan blijft hij gewoon in Spanje. Want hij wil echt niet de kinderen teleurstellen, maar kan betekenen dat wij misschien eindelijk verlost zijn van de pieten discussie ja ja het is maar hoe je het bekijkt. Maar desondanks die wishlist is toch ook wel aantrekkelijk want er staan voor mij ook wat hebbedingetjes bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: