Spring naar inhoud

Fun To Run, in woord en beeld

Wat zou het fijn zijn als je gewoon iedere week een rondje zou hardlopen. Met plezier van de bank afkomen, je hardloopschoenen zou aantrekken en gáán. Zo staat de tekst achterop de cover van het schattige boekje Fun To Run. Jij kunt dit boekje overigens winnen!

IMG_1082

Ik werd door mijn lief (die inmiddels dus ook hardloopt) er op geattendeerd. Haar favoriete uitgeverij had een boekje op de markt gebracht over hardlopen. Uitgeverij Snor maakt vrolijke boekjes, boekjes met leuke illustraties en over uiteenlopende onderwerpen. Deze gaat dus over mijn passie en is geschreven door Natascha Klootsema. Natascha schreef het uit eigen behoefte, ze loopt zelf met ups en downs, ze liep zelfs de New York Marathon. Nergens vond ze een inspirerend boekje dus besloot ze het zelf te maken, met behulp van een aantal andere dames kwam dit mooie handzame boekje tot stand.

IMG_1081

Een van de leuke aardigheden zijn de 25 punten om in actie te komen. Mooie zinnen in een handig uitknipbaar formaat om op de kast te plakken de spiegel of net waar jij je inspiratie nodig hebt. Het boekje is echt door en voor vrouwen geschreven en dat houd in dat het helder en luchtig is. Toch worden de juiste onderwerpen aangesneden die belangrijk zijn. Hoe bereid je jezelf voor op je eerste hardloopevenement of wat is een goede sport beha.

IMG_1090

Ook leuk, er komen andere hardloopdames aan het woord en mogen op een pagina hun verhaal vertellen. Leuk om te lezen waar andere mensen hun motivatie vandaag halen!

Kortom 128 pagina vol inspiratie om van de bank af te komen en ik geef dat boekje weg. Wat moet jij daar voor doen, niet veel zoals gebruikelijk. Laat hieronder in een  reactie achter waarom jij dit boekje nodig hebt of op Facebook (als je mijn pagina liked vind ik dat helemaal top). Op 23 juni maak ik in de avond de winnaar bekend en dan kun jij zelf ervaren hoe leuk dit boekje is!

Keep on running in a free world

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

23 gedachten over “Fun To Run, in woord en beeld Plaats een reactie

 1. Wat een leuke winactie! Na het inleveren van mijn scriptie afgelopen maandag kan ik wel weer wat motivatie en fun to run gebruiken nu ik nog twee weken billenknijpend moet wachten en weer genoeg tijd heb om het rennen weer te herpakken 🙂

 2. Graag, zodat ik de Damtodam lachend ga lopen.
  Mijn eerste 10 Engelse mijl en o ja ik ben de 25 ste jarig dus zou leuk zijn.

 3. Dat zou ik wel kunnen gebruiken. Ik wil de marathon van New York City gaan lopen dit jaar. Maar af en toe…. Jawel twijfel, gebrek aan motivatie. Het lijkt me heel leuk om te lezen hoe iemand anders daar mee om gaat en hoe die mij weer extra kan motiveren

 4. Het lijk mij een super leuk boekje! Ik zou hem graag willen winnen zodat ik het leuk blijf vinden om mijn duurlopen te doen. Ik train namelijk voor mijn eerste halve marathon 🙂

 5. Is dit boekje net zo leuk, motiverend en inspirerend als ‘Running like a girl’ van Alexandra Heminsley? Dan doe ik graag mee!
  Niets zo fijn als humor en herkenning: het lopen lijkt bij een ander altijd gemakkelijker en sneller te gaan en dat blijkt gelukkig toch vaak schijn te zijn.

 6. Superleuk!!! Sinds twee jaar aan het lopen, maar de motivatie zakt steeds verder weg. Met dit mooie boekje vol tips en inspiratie komt die motivatie vanzelf weer naar boven 😄…

 7. Leuk! Ik wil hem wel winnen voor Kim. De afgelopen jaren heeft ze ons twee kindjes geschonken en moest haar lichaam echt weer even op gang komen na al dat natuurgeweld. 😃 Toch is ze al weer aan het hardlopen! Dit steuntje in de rug verdient ze wel!

 8. Door alle scriptiestress als gevolg van het afstuderen aan HBO opleiding Sociaal pedagogische hulpverlening, is het hardlopen naar de achtergrond verdwenen. Nu de deadline van donderdag 23 juli inzicht komt en dan eindelijk mijn scriptie kan inleveren, is motivatie om het weer op te pakken meer dan welkom! Zodat ik alle stress achter mij kan laten en vol vertrouwen de eindbeoordeling tegemoet kan gaan

 9. Het staat al op mijn verlanglijstje, maar dat duurt nog 1,5 maand🙈. Ben ondertussen aan het trainen om de 15 km (in 1 stuk) te kunnen lopen. Dan moet ik dus wel heel gemotiveerd blijven. Ik denk dat dit boekje mij daarmee wel kan helpen.

 10. Wat lijkt mij dit een ontzettend leuk boek om te gaan lezen, ik heb vaak moeite om van de bank af te komen en een rondje te gaan rennen, en met dit boek zal het wellicht een stuk makkelijker gaan.

  Daarom hoop ik dit boek te kunnen winnen.

 11. Wat lijkt t me super om dit boekje cadeau te geven aan mijn dochter Jeske. Ze is pas begonnen met lopen en heeft soms toch wel wat motiverende woorden nodig. Het zal een verlaat verjaardagscadeau voor haar worden, maar daarom niet minder leuk om het aan haar te geven. En als ik zelf geen inspiratie heb zal ik er stiekem ook wat tips uithalen, ga ik haar natuurlijk niet vertellen.

 12. Alle inspiratie moet ik als single mom uit mezelf halen, mijn puber kinderen begrijpen niks van dat hardlopen. En willen er vooral niks over horen. Zo’n boek is hier meer dan welkom.

 13. Als ik hem win, geef ik hem cadeau aan een vriendinnetje wat nu eindelijk doorzet met rennen en dan ga ik daar kracht bij zetten door haar dit boekje te geven 🙂 Als compliment aan haar dat ze nu wel volhoudt! Ik weet al hoe ‘fun’ rennen is, en heb zelf deze motivatie niet echt nodig 🙂

 14. Wat een leuke actie. Ik wil weer beginnen met hardlopen. Ben 7 weken geleden bevallen van een prachtige dochter. Echter door de gebroken nachten ontbreekt de motivatie. Wellicht dat dit boek het juiste zetje is.

  • Hoi Janneke, elke bevalling en gebroken nacht is anders – maar mij hielp het juist enorm door weer te gaan rennen. Echt een energie gever en de uurtjes dat je wel kunt slapen, benut je dan hopelijk beter. Succes!!

 15. Leuke actie! Motivatie kan ik altijd wel gebruiken, ik doe graag mee 🙂 En ik wil Lief aan het hardlopen krijgen, hij roept het al zo lang maar doet het nooit, misschien krijgt hij er ook motivatie door.

 16. Dat boekje lijkt mij heerlijk voor mijn verplichte rust momentjes in de middag!
  Door mijn ziekte van Crohn heb ik daarin geen keus en ben ik reuze trots dat ik weer drie keer in de week kan lopen💝

 17. Door jouw verhalen op FB is mijn wil om te gaan hardlopen steeds groter geworden. Helaas zitten er in mijn hoofd mannetjes of vrouwtjes die mij ervan overtuigen dat op het moment dat ik wil gaan lopen alles beter-leuker is dan lopen. Dus nog geen stap gezet terwijl ik op mijn bucketlist heb staan binnen 3 jaar een marathon te lopen.
  Hopelijk zorgt dit boek ervoor dat niets meer beter-leuker is dan hardlopen en ik de marathon van mijn lijstje kan afspreken.

 18. Mijn doelen zijn een stuk minder groot dan voorgaande reacties, mijn inzet en drive waarsch even groot;) en mijn struggle een stuk groter haha. Als beginnende renner kan ik heel goed positieve en functionele tips gebruiken.
  Mn doel is 10k vlotjes te lopen. Ik zit nu rind de 5 tot 7 maar op een trager tempo dan dat ik zou willen (natuuuurlijk)
  Graag wat food for thoughts dus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: