Spring naar inhoud

Ik ga het echt doen!! De halve Marathon in Disneyland Parijs

Eindelijk kan ik het zeggen, eindelijk is het echt op de mail binnengekomen. Als jullie mij al langer volgen weten jullie dat ik een grote fan ben van Disney, als je dat niet weet in het kort een resumé.

Een van de eerste lange dates met mijn lief was een weekend in Disneyland Parijs. Daar is de liefde voor elkaar en voor Disney nog groter geworden dan dat deze al was. We zijn uiteindelijk later getrouwd in Disney World Florida, daar speelde een violist Disney liedjes terwijl Mickey en Minnie met ons danste. Op vrolijke gebeurtenissen maar ook op droevige gebeurtenissen is daar altijd Disney, in de vorm van een liedje of een quote. Ik zat als enige volwassenen bij de film Toy Story in de bioscoop , niet alleen als enige volwassenen in de zaal ik zat ook als enige te huilen om de film. Op mijn arm staat in grote letters getatoeeerd de uitspraak van Buzz Lightyear “To infinty and beyond”. Onze zoon heet Milo vernoemd naar Milo uit de Disney film Atlantis, als het een meisje zou zijn geweest was de naam Lilo geworden van Lilo en Stitch. Dat is in het kort de rode Disney draad door ons gezinsleven. Dat hardlopen ook een grote liefde is weten jullie zeker, deze blog is daar het gevolg van. Wat nu als je deze twee liefdes kunt combineren!

In januari organiseerde GirlsLove2Run de Disney Challenge en de prijs was een arrangement voor de Halve Marathon in Disneyland Parijs. Ik deed heel fanatiek mee, niet zozeer voor de winst maar de challenge was zo leuk en ik maakte de gekste foto collages waar ik veel plezier aan beleefde. Uiteindelijk werd ik zo bevlogen dat ik ook echt wel wilde winnen, hoe cool zou dat zijn maar helaas liep dat anders. Vijf toffe deelneemsters hadden gewonnen en ik gunde ze het allemaal.

disneycinderella

En ik, ik kreeg telefoon van Fracien! Francien belde mij met de vraag of ik mee wilde naar Disneyland Parijs voor de Halve Marathon. Mij kaak lag op de grond en wist niet heel veel zinnigs te zeggen weet ik me te herinneren. Ja natuurlijk wilde ik dat maar, hoezo ik en wat en waarvoor. Dat deed er allemaal niet zo toe, ik mocht mee met GirlsLove2Run.

Vandaag is de definitieve mail binnengekomen met alle details en kan ik het vertellen. Ik ga de Halve Marathon in Disneyland Parijs lopen en vind het fantastisch!!

Ik ga jullie de komende tijd mee nemen in mijn voorbereiding want ik heb al heel lang geen grote afstanden gelopen. Ik moet dus aan de slag om die 21 kilometer te lopen op de mooiste plek van Europa.

Ik ga honderden foto’s maken en minstens 50 selfies met Joyce en Francien maar bovenal ga ik genieten! A dream is a wish your heart makes!

200303898-001

 

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

36 gedachten over “Ik ga het echt doen!! De halve Marathon in Disneyland Parijs Plaats een reactie

  1. G E W E L D I G !!! Ik kijk al uit naar die 50 selfies!! En al je verhalen natuurlijk!! Alvast veel plezier met de voorpret. Maar jou ondertussen een beetje kennende, gaat dat helemaal goed komen!!

  2. Wat leuk!!! Je was zo leuk met je foto’s! Ik deed toen ook mee omdat ik dit jaar mijn eerste halve in Disney wou lopen, omdat ik niet geselecteerd ben heb ik mij ingeschreven voor de halve van Amsterdam, niet boeiend maar ik kijk nu al uit naar al je foto’s en verslagen!!!

  3. Ohhhhhh maar dan gaan we elkaar daar toch zien, denk, toch??? Het is maar een kleine run heb ik me laten vertellen, paar duizend inschrijvingen, dus dat moet lukken toch?? Ik wil ook op de foto haha 😉

  4. Wat ontzettend gaaf Mari! Geniet van de voorpret, maar dat is volgens mij een understatement. Echt super gaaf voor je!!!

  5. met alle ellende in de wereld word je hier toch super vrolijk van? ge wel dig e foto’s nú al bij dit bericht en wat een enthousiasme van jou en de reacties van de lezers, echt geweldig ennuh bedankt hè nu zit zippedeedoedah in m’n hoofd … 😉 Veel succes met de voorbereiding maar vooral veel voorpret!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: