Spring naar inhoud

Asics heeft jarenlang niets vermoedend een acteur gesponsord

Vorige week werd ik behoorlijk verrast door een filmploeg van Runner’s World Magazine die door het hele land aan het crossen waren om de nieuwe Asics DynaFlyte uit te delen. Ik was een van de gelukkige die werd overvallen door Robert Lathouwers.

Als je op de link van Robert klikt zie dat hij echt een kampioen is op de korte afstanden, meervoudig Nederlands kampioen, meervoudig Europees kampioen en twee maal deelname aan de Olympische spelen. Robert werd jarenlang gesponsord door Asics en die zullen na het zien van de commercial echt wel denken dat ze jarenlang een Acteur hebben gesponsord in plaats van een atleet. Kom maar op met die Oscar riep Robert al op zijn eigen Facebook pagina. Maar zonder gekheid, dat Robert de DynaFlyte uit kwam delen is echt een eer en ik vond het heel bijzonder. Sportman in hart en nieren en heerlijke humor, na 312 takes stond alles erop en kon ik eindelijk de schoenen gaan uitproberen.

dynaflyte_Asics

Dat was vorige week maandag en inmiddels heb ik er behoorlijk wat kilometers op gemaakt. Nog te weinig om een hele uitgebreide review te schrijven maar ik weet wel dat ze me echt al heel goed bevallen. Ik heb ze ook hele dagen aan gehad naar mijn werk (wat ik altijd een goede test vind om te kijken of ze echt lekker zitten) en ik merkte dat ik ze niet uitdeed als ik thuiskwam. Pantoffels zo comfortabel en de pasvorm is er een die mij echt heel erg goed bevalt.

Robert dankjewel en tot binnenkort in de bioscoop denk ik!

 

 

Mari Durieux Alles tonen

Runner and (ex) Drummer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: